تصویب و راه اندازی دو دانشکده در واحد رودهن

۰۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۰:۱۳ کد : ۱۴۵ اخبار
دانشکده های فنی مهندسی و علوم پایه در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن ....

دانشکده های فنی مهندسی و علوم پایه در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن تصویب و راه اندازی گردید.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان، تلاش های مستمر و بی وقفه مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن منجر به اخذ مصوبه ایجاد دو دانشکده مذکور از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گردید.
دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن در این زمینه به خبرنگار ما گفت: در پی درخواست این واحد از محمدخجسته معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی، وی پس از ملاحظه ضوابط و مقررات و مطالعه گزارش دفتر تشکیلات و بهبود روشها و انطباق آن با عوامل و شرایط و امکانات مربوط با ایجاد دانشکده های فنی و مهندسی و علوم پایه در واحد رودهن موافقت نمود.
دکتر ایرانبخش در پایان از محمدخجسته معاون اداری و مالی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران و کارکنان آن حوزه و همچنین از معاون آموزشی واحد و مدیران و کارکنان آموزشی این واحد به واسطه زحمات زیادی که در مورد تصویب این دانشکده متحمل شدند تشکر نمود.

رودهن خبرنگار فرهیختگان- ایرج صادقعلی

1391/12/5 20:43:59