سرمایه های اصلی دانشگاه آزاداسلامی اساتید و دانشجویان هستند/ دکتر شجاع یکی از استوانه های دانشگاه آزاد اسلامی است

۳۰ آذر ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۷ کد : ۱۴۳۳ اخبار

دکتر حمید میرزاده، در مراسم یادواره شهدای واحد رودهن:

رودهن: روابط عمومی

بازدید دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از واحد رودهن به منظور افتتاح مرکز رشد واحد های فناور و رستوران جدید این واحد و نیز شرکت در مراسم یادواره شهدای این واحد دانشگاهی حضور پیدا کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد رودهن، صبح روز یکشنبه 29 آذر ماه سال 94 سالن آمفی تئاتر امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن میزبان برگزاری یادواره اساتید و دانشجویان شهید این دانشگاه بود.

این مراسم که با حضور دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حجة الاسلام محمدرضا مدیح امام جمعه رودهن و نیز جمعی از مدیران و مسئولان ارشد استان برگزار می شد، با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد.

در ابتدا دکتر نقی شجاع، رئیس واحد رودهن ضمن خیر مقدم به حاضرین به ویژه خانواده معظم شهدا و با تشکر از حضور دکتر میرزاده و هیئت همراه برگزاری این یادواره و سایر مراسم بزرگداشت و گرامیداشت شهیدان را ادامه راه آن بزرگمردان دانست و تصریح کرد: حقیقتا ما هرچه داریم از شهیدان داریم.

وی در ادامه و با اشاره به دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی برای نظام و انقلاب اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی به برکت کمک یک میلیون تومانی حضرت امام(ره)، حمایت های مقام معظم رهبری و تلاش و کوشش مسئولین دانشگاه به خصوص آیت الله هاشمی رفسنجانی، دکتر جاسبی و به ویژه جناب دکتر میرزاده توانسته در ابعاد مختلف رشد چشمگیری داشته باشد و خدمات قابل توجهی ارائه دهد.

در ادامه این مراسم دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به ایراد سخن پرداخت. وی با اشاره به آیات نورانی قرآن کریم تصریح کرد: شهیدان زنده اند و از نعمت های الهی بهره مند می شوند. ما نیز از برکت رشادت ها و ایثارگری های آنان بهره می بریم. بزرگترین نعمت و روزی خدای متعال برای ما همین نعمت نظام مقدس اسلامی است که به برکت شهدا به ما ارزانی داشته شده.

وی در تشریح فعالیت های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و سومین دانشگاه بزرگ در میان دانشگاه های جهان است.

وی افزود: این دانشگاه که با سرمایه های مردم بنا شده و توسعه یافته امروز تقریبا دارای 20 میلیون متر مربع فضای آموزشی(مسقف و روباز) می باشد. سرمایه های اصلی ما اساتید و دانشجویان عزیز هستند. چیزی در حدود یک میلیون و هفتصدهزار دانشجو که 37% از دانشجویان کشور هستند. و همینطور در تحصیلات تکمیلی که تقریبا 500 هزار دانشجوی دانشگاه آزاد 56% از کل دانشجویان ارشد و دکتری کشور هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: دانشجویان ما برای اعتلای کشور عزیزمان درس می خوانند اما با پول خودشان. ما نیز تمام تلاش خود را می کنیم تا با ارائه راه های جدید برای کسب در آمد از افزایش شهریه جلوگیری کنیم.

وی افزود: این توان و آمادگی در دانشگاه وجود دارد که 60% از بار آموزشی کشور را بر عهده بگیرد. ما برنامه خود برای تحقق این امر را به اطلاع شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز رسانده ایم.

دکتر میرزاده در ادامه با اشاره به طرح های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از جمله طرح ساها(سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد) و شهرک شفا(شرکت های فناوری آزاد) ، امکانات و زیرساخت های این دانشگاه را متعلق به همه کشور دانست و خطاب به دکتر شجاع گفت: سعی کنید این شهرک را در اراضی واحد رودهن ایجاد کنید تا علاوه بر بعد علمی و پژوهشی به بعد صنعتی و تولید ثروت هم توجه ویژه داشته باشید.

دکتر میرزاده در بخش دیگری از صحبت های خود به افتتاح مرکز رشد واحد های فناور واحد رودهن اشاره کرد و اظهار داشت: امروز در مرکز رشد واحد رودهن دریافتم که چه دانشجویان مبتکر و باهوشی در این واحد مشغول به تحصیل و تحقیق هستند، واحد رودهن هم که یک واحد جامع و معتبر دانشگاهی است، پس همه چیز برای پژوهش و تحقیق در این واحد فراهم است.