دانشکده «هنر و معماری» واحد رودهن تصویب شد

۱۸ آذر ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۴۲۶ اخبار
دکتر نقی شجاع، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از تصویب دانشکده هنر و معماری این واحد در شورای گسترش دانشگاه خبر داد.
دانشکده «هنر و معماری» واحد رودهن تصویب شد

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد رودهن دکتر شجاع با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای فراهم کردن بستر مناسب برای تأسیس دانشکده جدید، گفت: با استعانت از درگاه خداوند متعال و پیگیری‌های مجدانه مسئولان واحد رودهن، دانشکده هنر ومعماری مصوب و به این واحد ابلاغ شد.

رئیس واحدرودهن، ضمن قدردانی از تلاش های اعضای هیأت علمی این دانشکده و با اشاره به انگیزه بسیار بالای دانشجویان رشته های هنر و معماری، یادآور شد: واحد رودهن از دیر باز مرکز پرورش جوانان علاقه مند به هنر و معماری بوده است و در این رشته ها، از جایگاه بسیار خوبی در میان دانشگاه های کشور برخوردار است. درصد قبولی مطلوب دانش آموختگان این رشته ها، در مقاطع تحصیلات تکمیلی شاهد این مدعاست.

دکتر شجاع با بیان اینکه دانشکده هنر و معماری دارای 24 عضو هیات علمی در مقاطع دانشیاری ، استادیاری و مربی است، افزود: این دانشکده شامل گروه‌هایی از جمله ارشد مهندسی معماری، ارشد مهندسی شهرسازی، مهندسی معماری ، معماری داخلی، ارتباط تصویری و علمی کاربردی  است.

وی در تشریح زیرساخت های آموزشی این دانشکده گفت: دانشکده هنر و معماری واحد رودهن دارای 5000 مترمربع فضای آموزشی واقع درمحل مجتمع دانشگاهی شهر رودهن است و از امکانات بسیار خوب سخت افزاری در حوزه آموزش و پژوهش برخوردار می باشد.

( ۱ )