جلسه شورای مسئولین کانون های قرآن و عترت استان تهران درواحدرودهن

۱۸ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۴۲۵ اخبار
جلسه شورای مسئولین کانون های قرآن و عترت استان تهران درواحدرودهن

رودهن، روابط عمومی

نوزدهمین جلسه شورای مسئولین کانون های قرآن و عترت واحد های دانشگاهی آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد رودهن برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی؛ در این جلسه دکتر چلاجور معاون دانشجویی فرهنگی واحد رودهن،پیرامون مقام و منزلت قرآن و ارتباط مستقیم مطالب علمی با آیات قرآن سخنانی ایراد کردند.

حجت الاسلام والمسلمین زارع زاده مدیر فرهنگی دانشگاه در رابطه با اعتلای معارف و فرهنگ قرآن در دانشگاه مطالبی را ایراد فرمودند.

همچنین در این جلسه پیرامون زمان و مکان برگزاری مسابقات شفاهی استانی و زمان پیشنهادی برگزاری بخش کتبی کارکنان و بیست و یکمین دوره جشنواره هنر وادبیات دینی بحث و تبادل نظر شد.

در پایان از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی واحد به مسئولین محترم کانون های قرآن وعترت هدایایی اهدا گردید.

( ۱ )