مسابقات تنیس روی میز در واحد رودهن برگزار شد

۳۰ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۶:۰۰ کد : ۱۴ اخبار
مسابقات تنیس روی میز و پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی گرامیداشت دهه فجر در واحد رودهن برگزار شد...
 در این دوره از رقابت ها 20 نفر از کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان شرکت داشتند.
این رقابت ها به صورت 4 گروه پنج نفری انجام شد و در پایان حجت الاسلام امیر ابراهیم زاده معاون فرهنگی واحد به مقام اول، محمد آقا میرزایی به مقام دوم و علی براری به مقام سوم این دوره از مسابقات دست یافتند.

*برگزاری مسابقات فوتسال گرامیداشت دهه فجر در واحد رودهن
در این مسابقات چهار تیم کارکنان و اعضای هیات علمی، دانشجویی، آموزشکده ها و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند شرکت داشتند. این رقابتها پس از انجام شش مسابقه و به صورت دوره ای برگزار شد و در پایان تیمهای دانشجویی , کارکنان و اعضای هیات علمی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به ترتیب به مقام اول تا سوم دست یافتند در ادامه مسابقات طناب کشی پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی گرامیداشت دهه فجر با شور و حال بسیاری در واحد رودهن برگزار شد. پنج تیم در این دوره به رقابت پرداختند. پس از پایان این مسابقات تیمهای انتظامات به مقام اول , نقلیه به مقام دوم و رستوران به مقام سوم دست یافتند.