سمینار «شبکه‌های اجتماعی مجازی، ‌فرصت‌ها و تهدیدها»درواحد رودهن برگزار شد

۳۰ آذر ۱۳۹۲ | ۱۲:۰۲ کد : ۱۳۹ اخبار
سمینار «شبکه‌های اجتماعی مجازی،‌ فرصت‌ها و تهدیدها» با سخنرانی...

سمینار «شبکه‌های اجتماعی مجازی،‌ فرصت‌ها و تهدیدها» با سخنرانی اساتید و صاحب‌نظران دانشگاهی و به همت کانون فضای مجازی و سایبری دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار شد.
به گزارش خبرنگارآفرینش،‌ در این سمینار که در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد، ‌فرصت‌ها و تهدیدهای شبکه‌های اجتماعی مجازی در حوزه‌های مختلف بررسی شد.
مسئول کانون فضای مجازی و سایبری دانشگاه رودهن و دبیر اجرایی سمینار گفت: هدف اصلی از برگزاری این سمینار، تدوین مفهوم و جایگاه شبکه‌های اجتماعی مجازی و بررسی باید‌ها و نبایدهای آن است.
ابوالفضل لطفی‏مقدم بیان کرد: به دلیل گستردگی فرصت‌ها و تهدیدها و باید و نبایدها در این مقوله، ‌بررسی آن را در حوزه‌ها و رویکردهای مختلف اجتماعی، ‌فرهنگی، ‌روان‏شناسی و علم رایانه در نظر گرفتیم.
وی با بیان اینکه در هر یک از این رویکردها از اساتید و صاحب‏نظران دانشگاهی استفاده شده است، افزود:‌ سخنرانان این سمینار کاملا بی‌طرفانه، تمام آسیب‌ها و در کنار آن فرصت‌های شبکه‌های اجتماعی مجازی را بررسی کردند.
لطفی‌مقدم ادامه داد: امروز یکی از بیشترین کاربران شبکه‌های اجتماعی مجازی، جوانان و دانشجویان هستند و اکثر دانشجویان وقت زیادی برای بودن و گردش در این شبکه‌ها صرف می‌کنند.
مسئول کانون فضای مجازی و سایبری دانشگاه رودهن با اشاره به همه‌گیر شدن شبکه‌های اجتماعی مجازی در کشور اظهار کرد:‌ این در حالی ‌است که شاید به جرأت می‌توان گفت عده بسیار کمی از کاربران از خطرات احتمالی و تهدید‌های بودن در این شبکه‌ها آگاه هستند.
وی اضافه کرد: از این رو، شناسایی این تهدیدات و معرفی  و بررسی راه‏های جلوگیری از افتادن در دام این خطرات از دیگر اهداف این سمینار است.
لطفی‏مقدم با اشاره به اینکه در این سمینار شبکه‌های اجتماعی نه به طور مطلق رد و نه به طور مطلق پذیرفته و توصیه شد، خاطرنشان کرد: چگونه بودن، برای چه بودن، چقدر بودن و مهم‏تر از همه حفظ و رعایت نکات امنیتی بسیار مهم در این فضاها، از نکاتی است که در این سمینار بررسی شد.
سمینار شبکه‌های اجتماعی مجازی، ‌فرصت‌ها و تهدیدها، با حضور رؤسای دانشکده‌ها، معاونان، اساتید، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

1392/9/30 08:32:42