نشست علمی ویژگی های آخرالزّمان در واحد رودهن

۲۶ مهر ۱۳۹۴ | ۱۹:۵۴ کد : ۱۳۷۹ اخبار
با همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، نشست علمی با عنوان «ویژگی های آخرالزّمان» با حضور استاد رائفی پور با شکوه هرچه تمامتر برگزار گردید.
نشست علمی ویژگی های آخرالزّمان در واحد رودهن

رودهن:روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی رودهن :حجت الاسلام و المسلمین محمد ابراهیم سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن ماه محرّم و با عنایت به این که قیام کربلا، نقطه اتصال موحّدان جهان با قیام جهانی منجی عالم بشریت امام زمان (عج) می باشد و باید منتظران آن امام غائب نسبت به حسّاسیت های عصر حاضر آگاهی بیشتری کسب نمایند، این نشست علمی برگزار و با استقبال بسیار بالای دانشجویان این دانشگاه مواجه گردید.

استادرائفی پوردراین نشست علمی، ضمن ستودنی خواندن پیشرفت های علمی عصر حاضر، نسبت به نادیده گرفته شدن عقل و تحلیل های صحیح عقلی در زمینه های مختلف فردی، خانوادگی، اجتماعی، دنیوی و اخروی هشدار داد و با ذکر مثال های مختلف به تبیین این واقعیت پرداخت.

وی همچنین به میزان نفوذ آئین اسلام در جهان اشاره کرد و گفت: اگر ما مسلمانان نسبت به وظایف خود بیشتر آشنا باشیم، با رفتار خود می توانیم به گسترش این آئین جامع الهی در سطح دنیا کمک کنیم و زمینه ساز ظهور منجی موعود باشیم.

شایان ذکر است استقبال از این نشست، بقدری زیاد بود که تعداد زیادی از حاضران مجبور شدند به صورت ایستاده به استماع سخنان استاد رائفی پور بپردازند.