افتتاح نمایشگاه آفتاب مهردر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۱۹ مهر ۱۳۹۴ | ۲۰:۴۸ کد : ۱۳۷۲ اخبار
هم زمان با آغاز سال تحصیلی جدید ، نمایشگاه آفتاب مهر با شعار ، دانشگاه ، فرهنگ عاشورایی ، هم دلی وهمزبانی با رویکرد دانشجو محوری دردانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افتتاح شد .
افتتاح نمایشگاه آفتاب مهردر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

رودهن :روابط عمومی

هم زمان با آغاز سال تحصیلی جدید ، نمایشگاه آفتاب مهر با شعار ، دانشگاه ، فرهنگ عاشورایی ، هم دلی وهمزبانی با رویکرد دانشجو محوری دردانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن  افتتاح شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن : حجه الاسلام زاع زاده گفت : این نمایشگاه باحمایت های دکترشجاع رئیس واحد ،حجه الاسلام احمد زاده معاون فرهنگی وهمچنین باهمکاری حجت الاسلام سراج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درشرق استان تهران برگزار گردید .

حجت الاسلام اسماعیل زارع زاده مدیرفرهنگی واحد رودهن درتبیین اهداف برگزاری این نمایشگاه گفت :

باتوجه به جلسات برگزار شده درمعاونت فرهنگی وجلب توجه دانشجویان به این معاونت درراستای اجرای برنامه های فرهنگی وتحقق اهداف دانشگاه در تربیت جوانان دانشجو ، این نمایشگاه به مدت 10 روز از تاریخ 19/7/94 تا 30/7/94 با هفت غرفه ثابت وسه غرفه سیار درمحل مجتمع دانشگاهی واحد رودهن برگزار می شود .

وی افزود با شناسایی اساتید مجرب ومتخصص در زمینه مشاوره ، روانشناسی ومعارف اسلامی اقدام به برگزاری کارگاههای مشاوره ازدواج ، خانواده ، پلیس فتا وفرصت هاوچالش های فضای مجازی ، جنگ نرم ، وهابیت وتکفیر، معرفی اسلام ناب و000 دراین نمایشگاه شده است .

زارع زاده با اشاره به شعار برگزاری این نمایشگاه وفرهنگ عاشورایی گفت : معاونت فرهنگی قصد دارد به منظور استقبال از ایام سوگواری سالار شهیدان وفرارسیدن ماه محرم این نمایشگاه رابه مدت 10 روز با تمرکز برفعالیت های فرهنگی حول محور فرهنگ عاشورایی تمدید نماید .

وی گفت : همچنین درطول برگزاری نمایشگاه همواره اولویت با محصولات اسلامی از جلمه نرم افزارهای قرآنی وچادرهای ملی و000 می باشد .

مدیرفرهنگی واحد رودهن به دانشجویان پیشنهاد کردند حتماً از غرفه های سیار این نمایشگاه دیدن کنند . درسه غرفه سیار این نمایشگاه ،  زبان های خارجی ،  محصولات فرهنگی و آموزش خیاطی در60 دقیقه انجام می شود .

مدیرفرهنگی واحد رودهن ضمن قدردانی ازهمه ی معاونت های دانشگاه به ویژه معاون اداری ومالی ونیز همکاران وبرگزار کنندگان این نمایشگاه وخصوصاً نیروهای زحمت کش خدمات گفت

لیست محصولات ارائه شده درغرفه هاومیزان تخفیف این محصولات را به شرح ذیل می باشد :

50% تخفیف خرید از غرفه کتاب تا سقف 50 هزارتومان

70 الی 90% تخفیف خرید ازغرفه نرم افزار تاسقف 30 هزارتومان

50% تخفیف خرید از غرفه عفاف وحجاب تا سقف 100 هزارتومان

20%  از همه ی این تخفیف ها مستقیماً ازمحل بودجه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن پرداخت می شود .

به امید بازدید همه ی دانشجویان ، اساتید وکارکنان دانشگاه ازاین نمایشگاه واستفاده حداکثری از17 کارگاه تخصصی درنظرگرفته شده .