اهتزا پرچم محرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۲۲ مهر ۱۳۹۴ | ۲۰:۴۰ کد : ۱۳۵۱ اخبار
به مناسبت ماه پیروزی خون بر شمشیر، پرچم ماه محرم با عشار «یا حسین» در مزار شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به اهتزاز درآمد.
اهتزا پرچم محرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

واحد رودهن روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی؛ این مراسم که با حضور مسئولین دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و مرثیه خوانی ذاکر اهل بیت (ع) ادامه یافت.

حجت الاسلام سراج نماینده مقام معظم رهبری در واحد رودهن در این رابطه گفت: همانطور که بنیان گذار جمهوری اسلامی فرمودند، محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته و شهدای عزیز از سرور شهیدان الگو گرفتند و با نثار جان خود شجره طیبه اسلام را آبیاری کرده و جانی تازه بخشیدند، ما موظفیم این ارزش ها و روحیه ایثار و فداکاری در راه دین را به نسل نو منتقل کنیم چرا که این مکتب شهادت است که پیروزی ما را تضمین می کند.

حجت الاسلام سراج اظهار داشت: دشمنان از استقامت ملت ایران فهمیده اند که این کشور با دیگر کشورها در عقیده و عمل تفاوت اساسی دارد. این درس ها را شهدا به جهانیان دادند و ثابت کردند که ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد و شکست ناپذیر است و از اصول و ارزش هایی که بهای سنگینی برای آن داده است دست بر نمی دارد و شعار او هیهات مناالذله است.

حجت الاسلام سراج تصریح کرد: دشمنان ما با درک این واقعیت، متوجه عزت، غیرت و عظمت ملت ایران شده اند.

در ادامه این مراسم حاضرین بر سر تربت شهید گمنام با قرائت فاتحه به مقام شامخ او ادای احترام کردند و سپس پرچم پرافتخار سیدالشهدا (ع) در دانشگاه به اهتزاز درآمد.