تاسیس کارگاه شیشه گری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۱۸ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۸ کد : ۱۳۴ اخبار
اولین کارگاه تخصصی شیشه گری در بین دانشگاه های آزاد اسلامی شرق استان تهران...

تاسیس کارگاه شیشه گری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
رودهن: خبرنگار فرهیختگان. ایرج صادقعلی
کارگاه تخصصی شیشه گری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تاسیس گردید.به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ این کارگاه که اولین کارگاه تخصصی شیشه گری در بین دانشگاه های آزاد اسلامی شرق استان تهران می باشد در مجتمع آزمایشگاهی علوم پایه واحد رودهن قرار دارد.مهندس محسن برزگر رئیس اداره امور آزمایشگاه ها و کارگاه های واحد رودهن گفت: با همت و تلاش پیگیر معاون پژوهش و فناوری واحد و مدیر گروه آموزشی شیمی؛ سرکار خانم دکتر نجفی این آزمایشگاه جهت استفاده دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته شیمی تجهیز گردید.وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در حال تکمیل سکوبندی 4 آزمایشگاه جدید برای رشته شیمی می باشد که با تکمیل آنها نیاز آموزشی در این زمینه کاملاً برطرف شده و راه برای انجام کارها و طرح های پژوهشی هموار خواهد شد. در ضمن مراکز، نهادها و موسسات صنعتی می توانند مطابق با مقررات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از خدمات آن استفاده نمایند.

1393/11/18 14:08:58