دکتر بنی اسد: تغییرات اساسی و بنیادی در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

۲۷ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۲ کد : ۱۳۲ اخبار

تغییرات اساسی و بنیادی در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

دکتر بنی اسد گفت دانشگاه آزاد اسلامی رودهن شاهد تغییر و تحولات اساسی شده است و از شواهد آن پیداست که در باطن هم اتفاقات اساسی افتاده است به طوری که واحد رودهن از واحد بسیار بزرگ به واحد جامع ارتقاء پیدا کرد.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان ،بنی اسد بیان داشت:‌ در واقع تغییر و تحول یک امر طبیعی در جامعه بشری و در طبیعت ماست همانند تغییر و تحول فصول سال. تغییر و تحولی که موجب ثمرات گوناگون و عطرآگین شدن فضای دانشگاه آزاد اسلامی رودهن شد. تغییر مدیریتی که در این دانشگاه اتفاق افتاده الحمدلله فضای فرهنگی، فضای دوستی، فضای انس بیشتر شده و طبیعتاً‌این فضای دوستی موجب آن تغییر و تحول اساسی که موجب ارتقاء دانشگاه از بسیار بزرگ به جامع شده است.
مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی با ورود دکتر دانشجو دو شورا تشکیل شد؛ یک شورای انتصابات دانشگاه و دیگری شورای استعدادیابی دانشگاه.شورای انتصابات از قبل هم وجود داشت که یک سری مراحل اداری و استعلامات را از مراجع استعلام باید انجام می شد که در صورتی حائز آن شرایط باشند حکم انتصاب صادر می گردید.
دکتر بنی اسد تصریح نمود: شورای دیگری که ابتکار دکتر فرهاد دانشجو بود شورای استعداد یابی است شورای استعدادیابی به این منظور ایجاد گردید که بتوان از استعدادهای نهفته و پنهان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کرد.
این شورا متشکل از چند نهاد است، یکی بسیج اساتید ،که ارتباط زیادی با اساتید کشور اعم از اساتید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی دارد.
ارگان دیگری که در این شورا می باشد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها است
ارگان بعد گزینش می باشد.که این ارگان امر گزینش همه اساتید کشور را بر عهده دارد بنابراین اطلاعات بسیار زیادی از اساتید کشور را در اختیار دارد که می تواند کمک کند به پیدا کردن نیروهای مخلص، دانشمند و اندیشمند و پایدار به نظام جمهوری اسلامی.
بسیج دانشجویی یکی دیگر از ارگان هایی است که در شورای استعداد یابی حضور دارد .

رودهن :خبرنگار فرهیختگان –ایرج صادقعلی

1391/12/27    11:52:59