مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن:

۰۸ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۹:۱۶ کد : ۱۳ اخبار
چرا به جای این همه توهین و دروغ، حتی یکبار مسلمانان را به مناظره علمی دعوت نکرده‌اید.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن:
رودهن:خبرنگارفرهیختگان –ایرج صادقعلی

. در پی اهانت روزنامه فرانسوی شارلی آبدو به گوهر و دردانه آفرینش و رسول مهربانی‌ها نبی مکرم اسلام خاتم الانبیاء محمد مصطفی (ص)، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با تجمع جلوی درب مسجدپیامبراعظم (ص) دانشگاه و با سر دادن شعارهایی از قبیل «محمد محمد رسول مهربانی» «محمد محمد رحمت جاودانی»، «لبیک یا محمد» «فریاد یا محمدا» «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر فرانسه و مرگ بر انگلیس» و با در دست داشتن پلاکارد و تراکت‌هایی، انزجار خود را از این حرکت ضد ادیان توحیدی نشان دادند

به گزارش خبرنگارفرهیختگان، در پی توهین نشریه فرانسوی «شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)،حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن طی سخنانی این عمل دوراز انسانیت را محکوم کرد
وگفت چرا به جای این همه توهین و دروغ، حتی یکبار مسلمانان را به مناظره علمی دعوت نکرده اید؟ آیا جز این است که دست شما در مناظره علمی، خالی است و می دانید که در این صورت بانگ رسوایی تان گوش فلک را کر خواهد کرد؟

وی گفت ، چرا مسلمانان در مقابل حجم گسترده توهین به مقدساتشان، هیچگونه توهینی به اعتقادات مسیحی و یهودی نکرده و نمی کنند؟ آیا جز این است که بر رفتار مسلمانان، عقل و اندیشه حاکم است؟

حجت الاسلام و المسلمین سراج ابراز نمودند ،اگر توهین به مقدسات یک و نیم میلیارد انسان، آزادی بیان است پس چرا حتی یک بار، و در حد یک جمله کوتاه از «هولوکاست» جرأت ابراز عقیده ندارید؟ اساساً چرا هر کسی بخواهد فقط در باره آن به تحقیق بپردازد، به اشد مجازات می رسد؟ با این که یک رخداد صرفاً تاریخی مجهول و بسا مجعول است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت، اگر مسلمانان تروریست هستند، شما بگوئید عوامل جنگ جهانی اول و دوم که در طی آنها، بیش از یکصد میلیون انسان جان باختند، چه کسانی بودند؟ مسلمانان یا اروپا و غرب؟

سراج درادامه اظهارنمودند ،استفاده از سلاح هسته ای که در ظرف چند ثانیه جان هزاران انسان بی گناه را گرفت و دو شهر ناکازاکی و هیروشیما را با خاک یکسان کرد، از سوی چه کسانی بود؟ مسلمانان یا دولت جنایتکار امریکا؟

وی گفت، جنایات جنگی در الجزایر، ویتنام، عراق، افغانستان، غزه، جنگ تحمیلی در ایران، سوریه، جنایات در بوسنی و سایر نقاط جهان توسط چه کسانی انجام شد، مسلمانان یا اروپا و امریکا؟

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اعلام نمودند،از رژیم کودک کش و گرگ صفت صهیونیستی چه کسانی بدون چون و چرا حمایت می کنند؟ مسلمانان؟ یا.... ...

وشکل گیری گروههای تروریستی مانند القاعده، طالبان و اکنون داعش با حمایت های چه کسانی بود مسلمانان یا ....؟

وی درپایان اعلام نمودند: امیدواریم جهان نسبت به حیله ها و دروغ پردازی های دولتهای اروپا و امریکا آگاه شده و علیه آنان به پا خیزند.

1393/11/8 15:46:53