گردهمایی بزرگ استادان بسیجی واحد رودهن

۱۳ مهر ۱۳۹۴ | ۱۵:۱۵ کد : ۱۲۹۶ اخبار
گردهمایی بزرگ بسیج اساتید واتاق فکر استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد با حضور دکترشجاع رئیس واحد ، مسئولین بسیج اساتید استان تهران ، حاج آقاعلی بخشی استاد حوزه ودانشگاه ، دکترشهرکی پور مسئول بسیج اساتید واحد رودهن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار گردید .
گردهمایی بزرگ استادان بسیجی واحد رودهن

رودهن : روابط عمومی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن،  این گردهمایی  با همت بسیج اساتید واحد ومعاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه  تشکیل گردید .

در ابتدا  دکترشجاع رئیس  دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن خیرمقدم مطالبی در رابطه با فرهنگ بسیجی ایراد فرمودند سپس  حجه الاسلام احمدزاده معاون فرهنگی ، اجتماعی واحد پیرامون نقش بسیج اساتید واتاق فکر استادان  وتربیت دانشجویان مطالبی  بیان کردند  ، در ادامه  دکترشهرکی پور مسئول بسیج اساتید واحد رودهن که خود از جانبازان دفاع مقدس می باشد پیرامون نقش بسیج اساتید در فرهنگ سازی برای دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداختند .

در پایان  حجه السلام والمسلمین حاج آقا علی بخشی از اساتید حوزه علمیه قم در رابطه با نقش وهابیون و فرقه های تکفیری در بدام انداختن جوانان ، وهوشیاری بیش از پیش  دراین زمینه بیانات  مفیدی داشتند که مورد استقبال اعضای شرکت کننده دراین گردهمایی قرار گرفت در ادامه بعد از بجای آوردن فریضه نماز ظهر وعصر بصورت جماعت کارگاههایی در رابطه با وهابیت واقتصاد مقاومتی  ونقش رسانه های مجازی درخانواده تشکیل گردید ودر اختتامیه افراد برگزیده هر کارگاه در رابطه با اقدامات صورت گرفته توضیحاتی بیان داشتند . این گردهمایی بزرگ با شرکت بیش از صد نفراز اساتید بسیج وباحضور ، مسئول دفترنهاد مقام معظم رهبری حجه السلام والمسلمین حاج آقا سراج ،  معاون اداری  ومالی واحد دکترپارسا ومعاون  دانشجویی  دکترچلاجور پایان یافت .