مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن معرفی شد

آیین تقدیر و معارفه مسئول حوزه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار شد

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن معرفی شد

آیین تقدیر و معارفه مسئول حوزه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار شد
به گزارش خبرنگار فرهیختگان، آیین تقدیر و معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با حضور دکترنقی شجاع رییس واحدرودهن ، اعضای هیأت رئیسه واحد، حجت الاسلام سراج مئسول دفتر مقام معظم رهبری درواحد رودهن ،دکترساروقیان مئسول نیروی انسانی سازمان بسیج اساتید اسـتان تهران برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکترنقی شجاع با اشاره به نقش بسیج اساتید در رشد و اعتلای فرهنگی دانشگاه بیان داشت : امروز سرعت ، دقت و تعامل با اساتید و دانشجویان از فاکتورهای مهم و اساسی موفقیت بسیج اساتید است .

وی یادآور شد : بسیج اساتید پایگاه انقلاب اسلامی است زیرا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی چیزی به نام بسیج اساتید وجود نداشت و تأسیس این نهاد مقدس از برکات انقلاب اسلامی است که به فرمان حضرت امام خمینی انجام شد.
دکترشجاع ادامه داد: با توجه به تشدید جنگ نرم دشمن علیه ملت ایران، یکی از وظایف مهم و اساسی بسیج اساتید داشتن برنامه و استراتژی در جهت مقابله با تهدیدات نرم استکبار است.
درادامه حجت الاسلام سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اظهار داشت: اساتید ، علاقمند به کارهای علمی و فرهنگی هستند، در جلساتی که در این راستا دعوت می شوند با اشتیاق حضور پیدا می کنند و مشارکت فعال در مباحث دارند. بنابراین باید از این ظرفیت های ناب برای ارتقاء مسائل علمی و فرهنگی دانشگاه و دانشجویان استفاده کنیم.
سراج افزود: ما آمادگی خود را در همکاری با مسئول بسیج اساتید اعلام می کنیم و مطمئن هستیم که کار گروهی می تواند آثار و برکات بیشتری را به همراه داشته باشیم.
سپس دکترساروقیان مئسول نیروی انسانی سازمان بسیج اساتید اسـتان تهران ، بسیج اساتید را بازوی فرهنگی دانشگاه خوانده و بر دفاع از ارزشها و مبانی اسلامی و بیداری در مقابله با جنگ نرم دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام تاکید کرد
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص بسیج اساتید، خواستار ایجاد محیطی تعاملی برای تولید علم و دانش، و در کنار آن، دفاع از ارزشها و مبانی اسلامی شده و خطاب به حاضرین خاطرنشان کرد: بسیج اساتید وظیفه دارد تا با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ضمن تعامل با مسئولین دانشگاهی، با بهره گیری از رویکردهایی همچون: قدرت جریان سازی، مطالبه گری، آرمان گرایی، استقلال از احزاب بیرونی، اخلاص و ... فضایی بیدارکننده برای دانشجویان در مقابله با جنگ نرم ایجاد نموده و محیطی مطلوب برای تولید علم و دانش و در کنار آن، دفاع از ارزشها و مبانی اسلامی مهیا کند.
رودهن:خبرنگارفرهیختگان-ایرج صادقعلی
1393/4/11 14:08:08