دانشگاه آزاد اسلامی رودهن یکی از بهترین دانشگاه های آزاد اسلامی

۱۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۹:۴۵ کد : ۱۲۶۴ اخبار
رودهن، روابط عمومی دانشگاه، رضا عبدالله بیگی معاونت روابط عمومی و تبلیغات ستاد نماز جمعه رودهن گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن یکی از برترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی رودهن یکی از بهترین دانشگاه  های آزاد اسلامی

معاونت روابط عمومی و تبلیغات ستاد نماز جمعه رودهن

دانشگاه آزاد اسلامی رودهن یکی از بهترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

رودهن، روابط عمومی دانشگاه،

به گزارش روابط عمومی واحد رودهن؛ عبداله بیگی در اولین سالگرد افتتاح نماز جمعه رودهن که با حضور مسئولین بخش رودهن تشکیل شد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در برگزاری مراسم ها و همایش ها در بخش رودهن قابل تقدیر است.

وی افزود: همه مسئولان بخش رودهن و اصحاب رسانه باید در برگزاری هرچه با شکوه تر مراسم ها نهایت همکاری را با این ستاد داشته باشند و همچنین جا دارد از روابط عمومی واحد رودهن به واسطه همکاری های مضاعف تقدیر و تشکر داشته باشیم.