معاون دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن معرفی شد

۱۴ تیر ۱۳۹۴ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۲۸ اخبار
معاون دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن معرفی شد

رودهن: ایرج صادقعلی

با حضور دکتر نقی شجاع رئیس واحد، دکتر ذوالفقار رشیدی رئیس دانشکده روان شناسی و علوم اجتماعی، صادقعلی مدیر روابط عمومی و استادان دانشکده علوم اجتماعی، دکتر رزیتا سپهرنیا به عنوان معاون جدید دانشکده علوم اجتماعی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار آنا؛ دکتر ذوالفقار رشیدی رئیس دانشکده روان شناسی و علوم اجتماعی ضمن خیرمقدم به کلیه مهمانان و استادان و قدردانی از دکتر حبیب الله آقابخشی رئیس سابق دانشکده علوم اجتماعی دکتر رزیتا سپهرنیا را به عنوان معاون دانشکده علوم اجتماعی معرفی نمود.

دکتر رشیدی ضمن تاکید بر وفاق و همدلی بین اعضاء در مورد امکانات رفاهی اعضای هیات علمی و اقدام و تلاش برای تصویب رشته های جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری خبر دادند.

دکتر شجاع رئیس واحد در مورد تصویب رشته های جدید در واحد دانشگاهی سخنانی را ایراد نمودند و امیدوار بودند که تعدادی رشته های جدید در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد به تصویب برسد.

در ادامه تعدادی از اعضای هیات علمی در مورد مسائل دانشکده مطالبی را مطرح نمودند.

در پایان با اهداء لوح از زحمات دکتر آقابخشی رئیس دانشکده علوم اجتماعی تقدیر و دکتر سپهرنیا را به عنوان معاون دانشکده معرفی شد

درمتن حکم که به امضاء دکترشجاع رئیس رسیده بود آمده ،سرکار خانم دکتر رزیتا سپهرنیا با عنایت به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه شما، به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان معاون دانشکده علوم اجتماعی منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی در انجام امور محوله موفق باشید.

تعداد بازدید این صفحه: 190

( ۱ )