معرفی مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۲۱ تیر ۱۳۹۴ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۲۳ اخبار

معرفی مسجد واحد دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با هدف ایجاد فضای اسلامی، معنوی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با ظرفیت بیش از 1400 نفر نمازگزار در سال 1386 مورد بهره برداری قرار گرفته است

به گزارش روابط عمومی  واحد رودهن ،مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با هدف ایجاد فضای اسلامی، معنوی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در دانشگاه در دو طبقه به مساحت 1566 مترمربع با ظرفیت بیش از 1400 نفر نمازگزار طراحی شده و ساخت آن در سال 1383 آغاز و در سال 1386 مورد بهره برداری قرار گرفته است.

اسکلت سازه فلزی است که در مرکز واحد واقع شده است. ساختمان این مسجد دارای 643 متر مربع کاشی کاری از نوع هفت رنگ و گنبد و نمای داخل و بیرونی با فضای شبستان، مجهز به سیستم اعلام و اطفاء حریق، سیستم گرمایشی شوفاژ و سرمایشی کولر است.

در حاشیه بیرونی مسجد پیامبر اعظم (ص) آیات قرآنی با کاشی مزین شده است. محراب مسجد به طور کامل کاشی معرق و کف آن با سنگ مرغوب مفروش شده است.

ساخت این مسجد در زمان رئیس اسبق واحد سید مهدی حسینی بوده و با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی دکتر جاسبی و مسئولان منطقه افتتاح و نماز ظهر و عصر توسط ایشان اقامه شد.

در جنب مسجد پیامبر اعظم (ص) یک سالن 400 متری با عنوان مجتمع فرهنگی پیامبر اعظم (ص) با 10 غرفه شامل: فعالیت های سیاسی – فرهنگی ، اجتماعی و هنری و غیره، با پارتیشن بندی معماری اسلامی آماده و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

در جلوی همین مجتمع فرهنگی، طراحی آبنمای زیبا به متراژ حدود 450 متر مربع با فضای سبز می باشد است. در نزدیکی مسجد پیامبر اعظم (ص) مزار شهید گمنام واقع شده است که محل تجدید میثاق با شهدا، امام شهدا و رهبر معظم انقلاب اسلامی و ایثارگران 8 سال دفاع مقدس است.

در همین مجموعه کتابخانه (تخصصی ایثار و جهاد) در فضای400 مترمربع با آلاچیق و امکانات لازم برای اجرای مراسم فرهنگی در زمینه های مختلف آماده و مورد بهره برداری قرار گرفته است. مقرر شده است این مجموعه توسط کانون های فرهنگی و ادبی دانشجویان با نظارت معاونت فرهنگی فعال شود.

این مجموعه در فضای بوستان شهدا، به متراژ حدود 10 هزار مترمربع فضای سبز احداث شده است. در کنار مرقد مطهر شهید گمنام ـ پرچم جمهوری اسلامی ایران با ارتفاع حدود 30 متر به اهتزاز در آمده است که زینت بخش این مجموعه است.

1394/4/21    15:55:29
منبع: رودهن:روابط عمومی