۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۵ کد : ۱۲۱۸ اخبار
مسابقات سالانه فوتسال دانشجویی آموزشکده‌های سما استان تهران به میزبانی واحد رودهن و در محل سالن امام علی اداره ورزش و جوانان شهر رودهن برگزار شد.
به میزبانی آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد؛

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، این مسابقات که همه ساله با حضور تیم‌های فوتسال دانشجویی دانشجویان آموزشکده‌های سما در سطح استان تهران برگزار می‌شود، در این دوره با حضور شش تیم از مراکز رودهن، دماوند، اندیشه، اسلامشهر، ورامین و ازگل و به میزبانی واحد رودهن برگزار شد.

تیم مرکز ورامین قهرمان شد/اسلامشهر و دماوند در جایگاه دوم و سوم ایستادند.

کامران صبوریان، سرپرست فنی مسابقات با اشاره به اینکه دیدارها در دو گروه سه تیمی و در مجموع با انجام 10 بازی برگزار شدند، رقابت‌ها را در سطح فنی بسیار بالایی ارزیابی کرد و گفت: «به لطف خدا و با همت مسئولان برگزار کننده مسابقات، این دوره از بازی‌ها پس از برگزاری رقابت‌ها در دو روز پی در پی، با کیفیت بسیار بالایی انجام شد. تیم ورامین به مقام قهرمانی دست یافت و تیم‌های اسلامشهر و دماوند به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ایستادند.»

در پایان جوایز تیم‌های برتر از سوی بابک محمدی، رئیس آموزشکده سما رودهن اهدا شد.