۳۰ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۰ کد : ۱۲۱ اخبار
پایان‌نامه‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها باید در راستای پیام سال باشد.

معاون دانشگاه آزاداسلامی درواحدرودهن:پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای پیام سال باشد.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پایان‌نامه‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها باید در راستای پیام سال باشد.حجت‌الاسلام والمسلمین تیمورعلی‌ عسگری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فرهیختگان اظهار داشت: امروز جدال جاهلانه در جامعه کمکی به ما نمی‌کند و عقل کمک‌کننده ماست؛ در حوزه اقتصاد به ویژه عقل اقتصادی و استفاده از راهبردها به خصوص در دانشگاه این امر باید مدنظر باشد.وی تصریح کرد: در گذشته، بیشتر آموزش در دانشگاه مدنظر بود؛ برای آموزش درس می‌خواندیم و برای اینکه درس‌خوانده باشیم یا سوادی حاصل شود، فعالیت می‌کردیم.معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: حکومت و حکومت‌داری و حمایت از یک جریان حکومتی و مکتب فکری، آن هم در تقابل با رقیب و در شکل خاص خود بسیار مهم بوده و دشمن غیر از آموزش، امروز روی بحث علم مبتنی بر پژوهش تمرکز کرده است.عسگری ادامه داد: در پژوهش، مباحث بنیادی، راهبردی، کاربردی و ... را باید مدنظر داشت و در دانشگاه امروز متاسفانه از پژوهش‌های کاربردی به نوعی غفلت شده و به همین جهت است که در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، مجاهدت ما از موضع خودسازی فردی یا هم‌گرایی و خودسازی جمعی باید باشد.وی تصریح کرد: باید به پژوهش‌ها جهت دهیم؛ به خصوص در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن که از واحدهای جامع است، باید پژوهش‌های مربوط به پایان‌نامه‌های دانشجویان را از نظر عنوان و سرفصل و همچنین از منظر اثرگذاری در جامعه مدنظر داشته باشیم.معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: باید در حوزه اقتصاد و فرهنگ به نوعی به کارها جهت دهیم و راهبردهای مطلوب و مورد نیاز نظام و همچنین کاربردهای متناسب را مدنظر قرار دهیم.
رودهن:خبرنگارفرهیختگان –ایرج صادقعلی
1393/1/30 08:30:45