حضرت زینب (س) الگوی صبر و استقامت است

۰۶ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۱۱ کد : ۱۲۰۹ اطلاعیه ها
معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما رودهن:
حضرت زینب (س) الگوی صبر و استقامت است
ایسکانیوز: دکتر نجمه وکیلی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما رودهن به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در جمع استادان ،کارکنان و دانشجویان ایراد سخنرانی نمود.
به گزارش روز چهارشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" ، دکتر وکیلی ضمن تبریک این روز بزرگ اظهار داشت : حضرت زینب(س)در روز پنجم جمادی الاول سال پنجم یا ششم قمری در شهر مدینه منوره چشم به جهان گشود و نام مبارک آن بزرگوار زینب یعنی زینت پدر ،از سوی جد بزرگوارش حضرت رسول اکرم (ص) انتخاب شد.
وی گفت: زنان بزرگ مانند حضرت فاطمه (س) ،حضرت خدیجه(س) حضرت مریم(س) و حضرت زینب(س) ویژگی های مشترکی دارند و این وجه اشتراک توحیدی رمز موفقیت آنان در زندگی و مبارزه با ستمکاران بوده است.
وکیلی افزود: زنان را در جامعه جهانی به سه دسته تقسیم می توان تقسیم کرد :افراد بی بند و بار و بی تفاوت2- زنان منزوی و گوشه گیر در فعالیت های اجتماعی ،سیاسی و اقتصادی و مذهبی3-شیر زنانی که شاخص این زنان پویایی، فعالی،عفت،وفاداری در زندگی،تفاهم و تعامل، مبارزه با ستمکاران و صبر و استقامت در زندگی است.
وی گفت:حضرت زینب در طول زندگی خود ،از جد بزرگوارش حضرت رسول اکرم(ص) و پدر بزرگوارش حضرت علی (ع) و مادر وفادارش حضرت فاطمه زهرا(س) و برادران قهرمانش حضرت امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و همسر دلاورش که در جنگ موته دو دست خود را در راه اسلام فدا نمود درس آموخته است و فردی که در این خاندان بزرگ رشد یافته است باید قهرمان کربلا و ایثار و شهامت باشد.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما رودهن افزود: حضرت زینب در سن 57 سالگی یک سال و نیم بعد از واقعه کربلا دعوت حق را لبیک گفت. به گفته دکتر علی شریعتی آنها که رفتند کار حسینی کردند و آنهائیکه ماندند باید کار زینبی کنند در غیر این صورت یزیدیند. زنان جامعه اسلامی ایران در طول انقلاب اسلامی و 8 سال دفاع مقدس حضرت زینب(س) و زنان نامدار تاریخ اسلام را سرلوحه فداکاری خود قرار داده اند.
وی در خاتمه گفت: حضرت زینب (س) در 6 سالگی حافظ کل قرآن و خطبه فدک بود و فصاحت و بلاغت ان حضرت بر کسی پوشیده نیست. امروزه زنان جامعه اسلامی باید با صبر و استقامت و اقتدا به سیره عملکرد و فضایل شیر زن کربلا همه دسیسه های استکبار جهانی را خنثی کنند.
به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) از سوی دفتر نهاد مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه مراسم جشن با شکوهی با حضور استاد معاون افشار و مولدی خوانی فرهادی آغاز و با برگزاری مسابقه از سخنرانی استاد معاون افشاری ادامه یافت.
در پایان مراسم به خواهرانی که همنام حضرت زینب (س) بودند هدایایی به رسم یادبود اهدا و بروشورهایی با موضوع میلاد حضرت زینب(س) تهیه و بین دانشجویان توزیع شد.