نصب وسایل ورزشی در پارک جنگلی خوابگاه دانشجویان واحد رودهن

۱۷ دی ۱۳۸۸ | ۱۶:۲۴ کد : ۱۱۹۱ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با دانشجویان خوابگاه واحد رودهن مقرر شد تا وسایل ورزشی در پارک جنگلی نصب و یک دستگاه ماشین لباسشویی و جاروبرقی و یک تصفیه کن آب در هر طبقه قرار گیرد.
به گزارش روز چهارشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران ایسکانیوز؛جلسه ای به منظور بررسی مشکلات دانشجویان خوابگاه و ارتقای برنامه های فرهنگی،رفاهی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور دکتر غلامحسین حیدری رئیس واحد و حجه الاسلام سراج رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونین دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه مقرر شد تا وسایل ورزشی در پارک جنگلی نصب و یک دستگاه ماشین لباسشویی و جاروبرقی و یک تصفیه کن آب در هر طبقه قرار گیرد.
همچنین در این جلسه بنا به اعلام معاون آموزشی دانشجویان می توانند ریز نمرات امتحانی خود را از این ترم روی سایت دانشگاه مشاهده نمایند.
دکتر حیدری افزود: با مکاتبه با رئیس بانک ملی شعبه دانشگاه از سوی معاون اداری و مالی دانشگاه در صورت امکان یک دستگاه عابر بانک در خوابگاه نصب گرددو ساعات سرویس ایاب و ذهاب سرو سامان گیرد در صورت کمبود یک دستگاه مینی بوس اضافه شود.
وی بیان داشت: اردوهای سیاحتی و زیارتی دانشجویان بویژه دانشجویان مقیم خوابگاه افزایش یابد.
وی در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن سه بلوک خوابگاه با تجهیزات کامل ،با چشم اندازی زیبا در کنار پارک جنگلی مجتمع ،جهت رفاه حال دانشجویان آماده نموده است و حدود 800 نفر از خواهران دانشجو می توانند از این مجتمع خوابگاهی استفاده نمایند که در حال حاضر حدود 500 نفر ساکن هستند.
به 13 نفر از دانشجویان که در مسابقات علوم قرآنی موفق به کسب امتیاز شده بودند از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این واحد جوایزی به رسم یاد بود اهدا شد.