همایش بزرگداشت شیخ بهایی در واحد رودهن برگزار می شود.

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۱۸۲ اطلاعیه ها
همایش بزرگداشت شیخ بهایی در واحد رودهن برگزار می شود
ایسکانیوز: همایش بزرگداشت شیخ بهایی با حضور اساتید و مهندسین معمار و شهرسازی فردا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"؛ در این همایش استاد مسرت و محمدرضا حائری از معماران و شهرسازان برجسته ایران سخنران این همایش هستند.
مهندس مسرت با موضوع شیخ بهایی و معماری و مهندس حائری با موضوع اندیشه و گفت و گو درباره معمار و معماری معاصر ایران سخنرانی خواهند داشت.
شایان ذکر است مهندس حائری از معماران و شهرسازان کشور است که همکاری و مدیریت در 50 پروژه معماری و شهرسازی را بر عهده داشته اند.
مهندس حائری نویسنده 3 کتاب با عنوان های نقش فضا در معماری ایران، قنات در ایران، خانه در فرهنگ و طبیعت ایران که به چاپ رسیده است.
از دیگر فعالیتهای این استاد لوح فشرده چندرسانه ای خانه های ابریشم (زندگی معماری در خانه ی ایرانی)، برگزار کننده 14 کارگاه و جلسه ای درباره معماری ایران و مدیر مسئول فصل نامه ایرانشهر و انتشار 40 مقاله است.