همایش ستاد شاهد در واحد روهن

۲۸ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۱۷۹ اطلاعیه ها
همایش ستاد شاهد در واحد روهن
ایسکانیوز: همایش ستاد شاهد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در خصوص سیاست های راهبری امور علمی و تشکیل هسته علمی دانشجویان شاهد و ایثار گر در این واحد برگزار شد.
به گزارش روز پنج شنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛ دراین همایش وزیری معاون پژوهشی ،چناری معاون فرهنگی و مرادی رئیس بنیاد امور ایثار گران شهرستان دماوند و دانشجویان تحت پوشش حضور داشتند .
در ابتدای این مراسم مرادی رئیس بنیاد امور ایثار گران شهرستان دماوند گفت: شورای سیاست گزاری و راهبری علمی ستاد مرکزی دانشگاه حداقل دو بار در سال (قبل از شروع هر نیم سال تحصیلی) تشکیل جلسه داده ضمن بررسی و ارزیابی برنامه های پیشنهادی واحد های دانشگاهی ،مجوزهای لازم را صادر مینماید .
وی افزود: بدیهی است حسب مورد و به تشخیص رئیس شورا جلسات ضروری نیز تشکیل خواهد شد و معاونین دانشگاه در این جلسات حاضر می شوند تا پیگیر وضعیت تحصیلی دانشجویان شوند.
به گزارش ایسکانیوز در ادامه دکتر وزیری معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بیان کرد: یکی از موثر ترین راههای ارتقاء مهارت دانش دانشجویان در محیط های دانشگاهی انجام فعالیت های پژوهشی در قالب کار های گروهی و تشکیل هسته های علمی ، پژوهشی و یا نهاد هایی از این قبیل می باشد.
وی گفت: دانشجویان شاهد و ایثار گر که از یاد گاران عرصه دفاع از ملت و میهن و ارز شهای والای اعتقادی ملی می باشند علاوه بر اینکه لازم است در محیط های دانشگاهی دارای سطح مطلوبی باشند باید دارای مهارت های ضروری نیز باشند که زمینه ورود بهتر آنان را به عرصه جامعه مهیا شود.
وزیری با بیان هدف تشکیل این جلسات که افزایش بنیه علمی و پژوهشی دانشجویان است افزود: اعتقاد شخصی من این است که ما اینجا جمع شدیم که نیاز های علمی و پژوهشی دانشجویان را تا حد توان تامین کنیم .