افزایش صادرات در گرو سرمایه گذاری در بخش کشاورزی است

۰۶ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۶:۲۰ کد : ۱۱۷۶ اطلاعیه ها
عضو هیات علمی واحد رودهن:
افزایش صادرات در گرو سرمایه گذاری در بخش کشاورزی است.
ایسکانیوز: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی می تواند به افزایش صادرات غیر نفتی و رهایی از وابستگی به در آمد نفتی منجر شود.
محمد ابراهیم همتان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در گفتگوی روز یکشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"؛ ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت:به گفته اکثر کارشناسان و مسئولان و سرمایه گذاران بخش از موضوعات مهم و تاثیر گزار بر روی صادرات کشور ،افزایش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی است.
وی گفت: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و از جنبه های مختلف می تواند باعث تسریع و رشد اقتصادی در کشور بویژه افزایش صادرات گردد.
همتان همچنین افزود: سرمایه گزاری باعث افزایش تولید و به دنبال آن منجر به افزایش صادرات می شود و این مسئـله به افزایش صــادرات غیر نفتی و رهــایی از وابستگی به در آمدهای نفتی کمک شایانی می کند.
عضو هیات علمی واحد رودهن در ادامه خاطر نشان کرد:یکی از مسائلی که در همه زمان ها و مکان همراه بخش کشاورزی بوده بحث کمبود سرمایه و دسترسی به موقع به منابع نقدینگی ،سرمایه در گردش و سرمایه گذاری ثابت است.
وی در پایان گفت: دولت باید با حمایت و افزایش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی منجر به افزایش صادرات در کشور شود
.