امروز، دشمن پیشرفت های علمی را هدف قرار داده است

۱۷ آذر ۱۳۸۹ | ۱۶:۵۵ کد : ۱۱۷۴ اطلاعیه ها
رییس نهاد رهبری در واحد رودهن:
امروز، دشمن پیشرفت های علمی را هدف قرار داده است
خبرگزاری ایسکانیوز: رییس نهاد رهبری در واحد رودهن اظهار داشت: حوادث روزهای گذشته و ترور چهره های علمی کشور، سند گویایی براین واقعیت است که امروزه دشمن پیشرفت های علمی ما را هدف قرار داده است.
به گزارش خبرنگار "ایسکانیوز"به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت 16آذر روزدانشجومراسم با شکوهی درمسجد پیامبر اعظم دراین دانشگاه برگزار شد.
دراین مراسم دکتر صدرالحسینی از اساتید این دانشگاه با بیان سخنان ومطالبی به تحلیل اهمیت این روز وضرورت توجه دانشجویان به فلسفه وجودی آن پرداخت .
دکتر صدرالحسینی ضمن بیان رسالت های اصلی دانشجویان درحفظ وحراست ازارزشهای اعتقادی جامعه ومنافع ملی کشور افزود:امروز،دشمن درصددایجاد شکاف وفتنه درکشور است،به همین منظوریکی ازبرنامه های مهم خود را دانشگاه ودانشجویان قرار داده است.اما واقعیت آن است که امروزه جنبش دانشجویی باهمان آگاهی،ایمان وصلابت گذشته در عرصه های مختلف فرهنگی،علمی وسیاسی کشور می درخشد.
در آغاز این مراسم حجه الاسلام سراج ضمن خیرمقدم به حاضران وگرامیداشت آغاز ماه محرم ونیز روز16آذر،درسخنانی کوتاه،اظهار داشت:"حوادث روزهای گذشته وترورچهره های علمی کشور،سند گویایی براین واقعیت است که امروزه دشمن پیشرفت های علمی ما را هدف قرار داده است،پس اقشار دانشگاهی وتحصیل کرده ی ما باید باهوشیاری کامل،نقشه دشمنان را دراین عرصه نیز خنثی کنند.