مسئول نهاد مقام معظم رهبری در واحد رودهن:امام خمینی (ره) انسانی با درایت و صالح بودند

۱۰ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۵۴ کد : ۱۱۶۳ اطلاعیه ها
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در واحد رودهن
امام خمینی (ره) انسانی با درایت و صالح بودند
خبرگزاری ایسکانیوز: حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن در هفته دفاع مقدس طی سخنانی به بیان دستاوردهای این دفاع مقدس و بزرگ پرداختند.
به گزارش روز پنجشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" حجت الاسلام والمسلمین سراج اولین و مهمترین دستاورد این دفاع مقدس را نمایش اقتدار و صلابت امام راحل به عنوان پیشوای بزرگ امت اسلام برشمردند و خاطر نشان کرد: حضرت امام (ره ) انسانی با درایت و صالح بودند که عنایات الهی نیز با او همراه بود ، بنابراین توانستند بهترین هدایت و تدبیرها را در رهبری امت داشته باشند ، خاصه در شرایط خطیر و حساس جنگ تحمیلی.
وی دستاوردهای دیگر دفاع مقدس را " احیای فرهنگ ناب جهاد و شهادت " مطرح نمودند که براساس آن جوانان و عموم مردم با اقتدار به شهدای صدر اسلام ، برای دفاع از کیان اسلام و کشور پا به میدان خطر نهادند و دشمن را به عقب راندند.
وی افزود : بقدری این فرهنگ غنی در موفقیت مسلمین موثر است که امروزه دشمنان اسلام با طرح مباحث انحرافی از جمله خشن جلوه دادن جهاد و شهادت ، سعی در تخریب وجهه آن دارند.
حجت الاسلام سراج در ادامه از دستاوردهای دیگر دفاع مقدس شکسته شدن ابهت پوشالی ابرقدرتها ، شناسایی دوست از دشمن و منافق از مومن ، دستیابی به استقلال و خودکفایی و خودباوری دانسته وپیرامون هر یک از آنها مطالبی را به تفصیل بیان نمودند.
گفتنی است نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن ، ضمن برپایی نمایشگاه عکس دفاع مقدس ، جلسات سخنرانی را با دعوت از شخصیتهای علمی ترتیب داده است.