قابل توجه کلیه اساتید محترم دانشکده هنر و معماری

۰۵ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۲ کد : ۱۱۶۰ اطلاعیه ها

از کلیه مدرسان محترم دانشکده خواهشمند است با توجه به اینکه دانشجویان برای طی مراحل فارغ التحصیلی (به خصوص دانشجویان پسر که مشمول گذراندن دوره ی سربازی هستند) نیاز به دریافت سریعتر نمره خود دارند، هرچه سریعتر نسبت به اعلام نمره در وب سایت اقدام نمایند. برای این منظور علاوه بر اینکه در صفحه ی شخصی خود "ثبت نمره" را انتخاب می فرمایید حتما لازم است که بعد از آن کلید "تایید نهایی نمرات" را نیز انتخاب کنید در غیر اینصورت دانشجو امکان مشاهده نمره خود را ندارد. علاوه بر این بعد از گذر تاریخ اعتراض و پاسخگویی به اعتراضات دانشجویان از طریق اینترنت لازم است تا در اسرع وقت و با مراجعه حضوری به امتحانات دانشکده (آقای چرسی و خانم کردبچه) لیست کتبی نمرات را امضا و تحویل بفرمایید تا نمره دانشجو در کارنامه درج شود تا از لحاظ اداری با مشکل مواجه نگردد.

بدیهی است آموزش دانشکده هنر و معماری مطابق با وظایف خود لیست اساتیدی که نمرات خود را به موقع اعلام و تحویل نفرمایند برای هرگونه اقدام و تصمیم از طرف معاونت محترم آموزشی شامل توبیخ کتبی، جلوگیری از تدریس در نیمسال آینده ، کسر حق التدریس و یا معرفی به کمیته انضباطی و ... ارسال خواهد کرد.

با تشکر
دانشکده هنرو معماری