رئیس واحد رودهن:هفته اولیا و مربیان، هفته آشنایی و همدلی باغبانان گل های زندگی است

۲۵ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۱۱ کد : ۱۱۵۵ اطلاعیه ها
رئیس واحد رودهن:
هفته اولیا و مربیان، هفته آشنایی و همدلی باغبانان گل های زندگی است
خبرگزاری ایسکانیوز: اولیا و مربیان ،دوبال نیرومند پرواز در آسمان تربیت اند که هیچ کدام به تنهایی نمی توانند اوج گرفتن دانش آموزان ،در افق های روشن فردا را فراهم آورند والدین مهربان و معلمان دلسوز باید با یاری یکدیگر ،به امیدهای فردای این مرز و بوم ،فرصت شکوفایی بدهند.
به گزارش روز شنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران " ایسکانیوز" دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: هفته پیوند اولیا و مربیان ،بهترین و مناسب ترین
فرصت برای فراهم کردن زمینه های تحقق همکاری و همدلی میان خانه و مدرسه
است .
وی ادامه داد: امر تعلیم و تربیت ،مشارکت جدی و همه جانبه را می طلبد که در یک سوی آن اولیا ،یعنی نخستین آموزگاران فرزندان در خانه هستند و در سوی دیگر مربیان ،یعنی آموزگاران دانش آموزان در مدرسه قرار دارند.
رئیس واحد رودهن بیان کرد: اولیا و مربیان همواره در تکوین تعلیم و تربیت فرزندان در تعامل هستند بدین صورت که حاصل تربیت فرزندان در خانواده ها ،به عنوان پیش نیاز و خمیر مایه شروع کار معلمان در مدارس است و حاصل کار مربیان در مدارس ، تربیت عضوی مفید و آشنا به وظایف برای نهاد خانواده و اجتماع است این تعامل و داد و ستد خانه و مدرسه یا اولیا و مربیان ،تعاملی پیوسته و همیشگی است و محصول آن ،تربیت نسلی پویا، با نشاط، دانش پژوه و با کفایت است که نقش موثری در سازندگی و خود کفایی کشور برعهده خواهند داشت.
وی تصریح کرد: پس از گذشت سالها از تاسیس انجمن اولیا و مربیان در کشور ،اینک جلوه های باروری و بالندگی مشارکتهای مردمی در نظام آموزش و پرورش دیده می شود مشارکت های مردمی تجلی عشق و علاقه مردم به تعلیم و تربیت است .
دکتر حیدری اظهار داشت: کارشناسان تعلیم و تربیت و صاحبان اندیشه معتقدند فرهنگ سازی باید از خانواده ها آغاز گردد از این رو ،وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگ ترین نهاد تعلیم و تربیت کشور که بیشترین ارتباط با خانواده ها را دارد ،می کوشد از راه ارتباط همیشگی خانه با مدرسه و پیوند اولیا و مربیان و نیز افزایش دانش خانواده ها به فرهنگ سازی بپردازد.
وی در پایان افزود: هفته پیوند نیز با هدف ایجاد و ارتباط سازنده و پویا میان دو کانون ارزش آفرین و فرهنگ ساز خانه و مدرسه برپا می شود تا در پرتو آن ، فرزندان عزیز میهن اسلامی مان از دستاوردهای ارزشمند پیوند اولیا و مربیان بهره مند گردند.