افتتاح دومین جشنواره عکس در واحد رودهن

۲۸ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۲۲ کد : ۱۱۵۰ اطلاعیه ها
افتتاح دومین جشنواره عکس در واحد رودهن
ایسکانیوز: دومین جشنواره عکس منتخبین دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس واحد ،معاونین، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،استادان، کارکنان و دانشجویان در واحد رودهن افتتاح شد.
به گزارش روز چهارشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" طاهری مدیر روابط عمومی و مسئول جشنواره در خصوص برگزاری این جشنواره گفت : این جشنواره که همزمان با هفته پژوهش برگزار گردیده است گوشه ای از عملکرد 27 سال، بالندگی و سرافرازی دانشگاه آزاد اسلامی را در معرض دید علاقه مندان و افکار عمومی قرار می دهد و به صورت دوره ای در اکثر واحد های دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دبیرخانه عکس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد.
وی ادامه داد: این نمایشگاه عکس در سه بخش شامل : عکس های منتخبین جشنواره،عکس های حوزه های معاونین پژوهشی ،فرهنگی ،آموزشی ،دانشجویی ،عمرانی،سما،بسیج ،نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و غرفه های جانبی شامل نرم افزار های آموزشی و کتب تخصصی و غیره در 15 غرفه در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است .
طاهری تصریح کرد : دانشگاه آزاد اسلامی ثمره خون شهیدان و ایثارگران است و 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه و سالگرد شهادت استاد حوزه و دانشگاه دکتر مفتح را گرامی می داریم .
وی اظهار داشت : دانشگاه آزاد اسلامی نهال شکوفایی انقلاب اسلامی است که بعد از پیروزی انقلاب در سال 1361 با پیشنهاد حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه تهران مطرح و با مساعدت اولیه حضرت امام خمینی (ره) و مسئولین دلسوز نظام کاشته شد و در شرایط حساس کنونی حفظ وحدت مایه استمرار انقلاب و پیروزی در تمام عرصه ها خواهد بود .