شهید مصداق زندگی حقیقی است

۲۴ شهریور ۱۳۹۰ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۱۵ اخبار
دکتر غلامحسین حیدری در آیین خاکسپاری پیکر پاک و مطهر یک شهید گمنام که با حضور امام جمعه شهرهای پردیس...

دکتر غلامحسین حیدری  در آیین خاکسپاری پیکر پاک و مطهر یک شهید گمنام که با حضور امام جمعه شهرهای پردیس، بومهن، رودهن و آبعلی، فرمانده سپاه پاسداران دماوند، فرماندار، بخشدار رودهن، دیگر مسئولان محلی و جمعی کثیری از مردم در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار شد، اظهار داشت: امروز این شهید جاویدالاثر را نه در خاک، بلکه به دل‏های آکنده از مهر و عطوفت خود خواهیم سپرد.
وی ادامه داد: ای برادر به خون خفته به ترنم پاک خاک تو سوگند خواهیم خورد که تا واپسین دم حیات و آخرین لحظه اوقات به آرمان‏هایت وفادار بمانیم.
حیدری افزود: به لاله‏های شکفته در خون و ژاله‏های نهفته در نگاه محزون شهیدان قسم که پرچم کرامت انسان را بر بلندای جبال جهان می‏افروزیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افزود: امروز شهیدی در میان حزن و اندوه همگان به خاک سپرده می‏شود که نام و نشان او را نمی‏شناسیم.
وی ادامه داد: اما مردان همچون برادری دل‏سوخته بر سر و سینه زده و بانوان نیز همچون خواهری نالان شیون سر دادن.
حیدری با اشاره به آیات قرآن کریم پیرامون شهدا خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم آورده است کسانی که در راه خدا جان و مال خود را جهاد کنند، وعده بهشت قطعی به آنها داده خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن تصریح کرد: خداوند پیرامون این آیه در مقام تمثیل خود را خریدار، مومنان را فروشنده، جان و مال ایشان را کالای مورد معامله، بهشت را قیمت و کتب آسمانی را سند قرار داده است.
وی ادامه داد: بیان این تمثیل از سوی حق تعالی بسیار ظریف بوده و مومنان را در انتها به بهشت برین وعده داده است.
حیدری شهید را زنده همیشه در تاریخ خواند و افزود: بارها شنیده‏اید که در آیین بزرگداشت مقام شامخ شهیدان گاه آنها را از دست‏دادگانی فقید خطاب می‏کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن تصریح کرد: این بیان نادرست زمانی مصداق پیدا می‏کند که زندگی را در محدوده خواب، خوراک و شهوت خلاصه کنیم.
وی ادامه داد: اما با تبیین کرامات انسانی خواهیم دید که شهید زنده است و ما که خود را زنده فرض می‏کنیم، از دست رفتگانی فقید شمرده می‏شویم.