فصلنامه علمی پژوهشی اجتماعی واحد رودهن منتشر شد.

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۴۸ کد : ۱۱۳۶ اطلاعیه ها
فصلنامه علمی "پژوهشی اجتماعی" واحد رودهن منتشر شد.
ایسکانیوز: شماره سوم فصلنامه علمی"پژوهشی اجتماعی" با مدیرمسئولی حبیب ا...آقا بخشی و سردبیری فریدون کامران به همت دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن منتشر شد.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، اولین مقاله چاپ شده در این فصلنامه در خصوص وضعیت زندگی زنان متهم به قتل شوهر با رویکرد مددکاری اجتماعی نوشته حبیب ا... آقا بخشی است، مقاله بررسی رابطه سرمایه اجتماعی شبکه و سلامت روان نوشته شده توسط فریدون کامران و خدیجه ارشادی است.
فهرست مقالات دیگر این فصلنامه شامل بررسی تاثیر اینترنت بر ارزش خانواده "دکتر مجید کفاشی"، بررسی تاثیر عوامل خانوادگی بر وضعیت فرهنگی دانشگاهیان در واحد رودهن"اکبر توحید لو" ، بررسی تشابهات و تفاوت های بین رشته مددکاری، روان شناسی بالینی و مشاوره "دکتر حسین یحیی زاده"، بررسی سلامت روان زنان سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی شهر تهران"سید احمد حسینی، ستاره فروزان، معصومه امیدفریار"، هنجاریابی نگرش سنجش معلمان مینه سوتا بر روی معلمان دوره راهنمایی شهر تهران" منیر صادقیان، سیداحمد جلالی، ولی ا.. فرزاد"، تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان دبیرستان دولتی رودهن "خلیل میرزایی، فاطمه جعفری" می باشد.
کامران مدیر گروه علوم اجتماعی گفت: حمد و سپاس بی پایان خدای را که دیگر بار فرصتی دست داد تا شماره جدیدی از فصل نامه علمی "پژوهش اجتماعی "تقدیم به بزرگواران، اندیشمندان ارجمند و دانشجویان عزیز علوم اجتماعی شود.
کامران ادامه داد: وقتی به این می اندیشیم که فصلنامه "پژوهش اجتماعی "وظیفه دارد نتایج کار پژوهشگران ارجمند و بزرگوار را در حوزه علوم اجتماعی با حداقل شمارگان هزار جلدی منتشر نماید تا بکارگیری عملی و استفاده علمی از این پژوهش ها را میسر سازد، بیم مسئولیت سنگین انجام این رسالت بزرگ ما را نگران می سازد، اما در مقابل وقتی به دلگرمی و همراهی عزیزان اندیشمند فکر می کنیم هر دشواری بر ما سهل گشته و به پشتوانه دست های به هم فشرده همکاران و با امید فراوان به پیش می رویم.
کامران در پایان گفت: علوم اجتماعی امروزه به واسطه موفقیت در ابداع روشهای معتبر علمی در تحقیق توانسته است توجه نه تنها سیاست مداران بلکه دست اندرکاران و مجریان اقتصاد، حقوق، روان شناسی، مذهب، تربیت و مدیریت را به خود جلب نماید، زیرا همانطوری که هیچ سیاست مداری بدون اتکا به پژوهش های اجتماعی نمی تواند در حیطه فعالیت خود موفق شود، کلیه کارگزاران اقتصادی، حقوق، روان شناسی، مذهبی، تربیتی و مدریتی جامعه نیز متکی به رهنمود های ناشی از پژوهش های اجتماعی هستند.