بازدید هیات رئیسه واحد رودهن از پارک فن آوری پردیس

۲۴ تیر ۱۳۸۹ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۱۳۳ اطلاعیه ها

هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از شرکت کاواندیش واقع در پارک فن آوری پردیس بازدید نمودند .
به گزارش خبرنگارآنا؛دکترغلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن ضمن تقدیر وتشکر از مدیروپرسنل شرکت کاواندیش که این برنامه بازدید را فراهم نمودند گفت : این تفاهم ـ تعامل وارتباط باید بین شرکت ها ودانشگاهها بیشتر فراهم شود تا استادان ودانشجویان از نحوه خدمات وتوانمندی های شرکتهای ایرانی باتوجه به تحریم استکبار جهانی بهتر آشنا شوند .

دکترحیدری بیان داشت : هرچه این فشارها وتحریم ها بیشتر گردد توانمندی های دانشمندان ایرانی درعرصه داخلی وبین المللی بیشتر خواهد شد.

وی تصریح نمود : دانشگاه آزاد اسلامی درسال 62 با دو رشته کاردانی کشاورزی وحسابداری کارخود را آغاز نمود ودرحال حاضرحدود 25 هزار دانشجو و1100 عضوهیات علمی وحق التدریس و600 پرسنل ـ 9 دانشکده ـ 72 رشته درمقاطع کاردانی ـ کارشناسی ـ ارشد ودکتری ودر رشته روانشناسی وعلوم تربیتی قطب علمی کشور محسوب می گردد وسیاست دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در رشد وتوسعه آن در آینده روی رشته های فنی ومهندسی وپزشکی واحداث بیمارستان می باشد .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت : این دانشگاه از بزرگترین واحد دانشگاهی در شرق تهران محسوب می گردد .

در ادامه دکتربهزاد سیاه کلاه عضوهیات مدیره ورئیس دپارتمان پاور الکترونیک شرکت کاواندیش از بازدید هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از شرکت مذکور تشکر نمود وگفت : این شرکت درسال 74 درفضایی به متراژ 1400 مترمربع تاسیس شده است وحدود 50 پرسنل مشغول بکارند ومتخصصین ومدیران ارشد این شرکت بیشتر فارغ التحصیلان دانشکده فنی تهران می باشند ، خدمات شرکت ، طراحی وتجهیزات الکترویک ، در دوبخش مهم ، مهندسی پزشکی ومهندسی الکترونیک فعالیت دارد وحدود 2000 دستگاه جراحی الکترونیک ساخت این شرکت دربیمارستان های کشور وجود دارد ومورد استفاده قرار می گیرد ومحصولات این شرکت به 12 کشور خارجی صادر می گردد .

وی در ادامه بیان داشت : خروج غیرقانونی کتاب واسناد یکی از مسایل مهم است که کتابخانه ها باآن مواجه هستند ومراقبت توسط شئی الکترونیکی ( EAS) موثرترین روش برای مقابله با مشکل است وساخت این دستگاه برای استفاده در دانشگاههای دولتی وآزاد اسلامی به اجرا درآمده است واین شرکت آمادگی دارد درصورت تمایل با واحد رودهن همکاری نماید .

درپایان هیات رئیسه دانشگاه از خط تولید شرکت فوق بازدید نمودند قابل ذکراست پارک فن آوری پردیس در فاصله حدود 7 کیلومتری واحد رودهن واقع شده است ودانشجویان این واحد بعضی از دروس کارورزی خود را دراین پارک فن آوری اجرا می نمایند .