هیمالیانوردی توسط مربی تیم کوهنوردی واحد رودهن

۲۷ تیر ۱۳۸۹ | ۱۹:۳۴ کد : ۱۱۳۲ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: معصومه فریار مربی تیم کوهنوردی بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در راه صعود قله 7135 متری هیمالیا است.
معصومه فریار در این رابطه در گفت و گوی روز یکشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"گفت: تیم کوهنوردی و صعود ورزشی استان تهران 24/4/89 جهت فتح قله 7135 متری نان(Nan)به کشور هندوستان اعزام می شود.
وی گفت: قبل از اعزام تیم هشت اردو تشکیل شدکه با موفقیت سپری گردید و همچنین توانستیم در بخش معاینات پزشکی و تست کویر سربلند بیرون بیاییم.
فریار در خصوص تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن گفت: تربیت بدنی واحد رودهن با توجه به برنامه ریزی های مستمر جهت توسعه ورزشی و همگانی نمودن آن گام مستمری برداشته که خوشبختانه در تمام رشته های ورزشی منطقه 12 و کشوری شرکت فعال و بخصوص در رشته کوهنوردی صعودهای چشمگیری داشته که علاوه بر صعود قله های مرتفع داخل صعودهای برون مرزی در کارنامه خود دارد.
همچنین تیم کوهنوردی دانشجویان و کارکنان و اعضاء هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن توانست قله 4811 متری سبلان را فتح نماید.
به گزارش "ایسکانیوز" این صعود طبق برنامه اداره کل تربیت بدنی به مناسبت ولادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار برنامه ریزی شد .
این صعود سراسری با حضور تیم هایی از واحد رودهن ،فیروزکوه ،مشکین شهر ، گروه کهبد، اداره کل تربیت بدنی به میزبانی واحد مشکین شهر و به سرپرستی سرهنگ آذریون انجام شد.
در این صعود واحد رودهن با شرکت 11 نفر از دانشجویان و کارکنان شامل: 1-علی براری2-شعبان دیو سالار3-ا... وردی جبار پور4-احمد سلطان آهی،5-نوروز رضایی6-محمد آقا میرزایی7-حسین زارع8-آرش حسین پور(دانشجو)9-حسام پاشا محمدی(دانشجو)10-عظیم امجدی(سرپرست)11-بهرام صالح نیا(مربی)شرکت داشتند.
برنامه های صعود تابستان واحد رودهن با هماهنگی اداره تربیت بندی نیز به شرح ذیل می باشد:تله ،گل زرد،دماوند،جنگل نوردی منطقه سوردار شهررویان،محمد داغی،هزار دشت،ورسک،شاه داغ آذربایجان.