معاون پژوهشی واحد رودهن :پژوهش کلید توسعه هر مملکت است.

۲۹ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۴۱ کد : ۱۱۲۷ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: قبل از هر اقدامی پژوهش لازم است و پژوهش کلید توسعه مملکت به عنوان شعار مهم پژوهشی مد نظر قرار گرفته است .
به گزارش روز شنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" دکتر شهرام وزیری معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در خصوص هفته پژوهش اظهار داشت : پژوهش یکی از سنت های حسنه است که توسط مسئولین در عرصه علم و فناوری طراحی شده است .
وی ادامه داد: به همین منظور دانشگاه آزاد اسلامی به صورت کلان حضور و اعلام موجودیت پژوهشی خودش را در این هفته در دستور کار خود قرار داده است و نه تنها نمایشگاه ههایی را در سطح کشوری برگزار می نماید بلکه واحدها دانشگاهی مکلفند ضمن برگزاری مراسم مختلف در طول هفته پژوهش مسئله تکریم پژوهش و پژوهشگر را در سطوح مختلف به انجام برسانند.
دکتر وزیری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن این اقدام را به صورت یک اقدام قدرتمند در چارچوب همایش تکریم پژوهش و پژوهشگر در تاریخ سی ام آذر ماه سال جاری برگزار خواهد کرد و ضمن تقدیر از پژوهشگران نمونه واحد رودهن از پیشکسوتان پژوهشی که ،دانشگاه آزاد اسلامی رودهن را در سنوات گذشته یاری کرده اند تقدیر و تشکر به عمل خواهد آمد .
معاون پژوهشی واحد رودهن تصریح کرد : این همایش که مزین به پیام ویژه ای است که آیت الله هاشمی رفسنجانی به مناسبت این همایش به واحد رودهن ارسال کرده اند با حضور دکتر رهنما رودپشتی معاون پژوهشی و دکتر مهدوی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی،دکترترابی رئیس منطقه 12 و دکتر حسینی دبیر منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس ومعاونین واحد رودهن و مسئولین منطقه دماوند و رودهن برگزار خواهد شد .
وی گفت: در این همایش ضمن سخنرانی مسئولین و اساتید از هفت نفر پژوهشگران نمونه واحد رودهن و انجمن های علوم دانشجویی که در سال گذشته کارنامه های قابل قبولی داشته اند تقدیر به عمل خواهد آمد .