روابط عمومی ها، مسئول انعکاس 28 سال تلاش دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۱۲۶ اطلاعیه ها

رئیس منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی:

روابط عمومی ها، مسئول انعکاس 28 سال تلاش دانشگاه آزاد اسلامی هستند

دکترترابی رئیس منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی درجمع روسای واحدها ومراکز دانشگاههای منطقه منطقه ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: علامه شهید مطهری الگوی رفتاری ، علمی ، پژوهشی وتحقیقاتی برای حوزه ودانشگاه بود .
به گزارش خبرنگار آنا؛ وی افزود : امسال « سال همت مضاعف وکارمضاعف » از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است وتلاش وکوشش ما درکلیه زمینه ها باید افزایش یابد .
دکترترابی گفت : درآستانه 31 اردیبهشت ماه « بیست وهشتمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی » این شجره طیبه ، آرمان های امام راحل (ره ) قرار گرفته ایم ، فرارسیدن این روز مهم را به جامعه دانشگاهیان تبریک وتهنیت می گویم .
وی بیان داشت : توسعه وخدمات دانشگاه آزاد اسلامی ، بزرگترین دانشگاه غیردولتی درخاورمیانه برای تنویر افکارعمومی ، درعرصه اطلاع رسانی از وظایف روابط عمومی ها وخبرگزاری هاست ،
دکترترابی گفت:دانشگا ه آزاد اسلامی باتلاش مسئولین به حول وقوه الهی درعرصه داخلی وخارجی خوب درخشیده است ودر شان ومنزلت دانشگاه اطلاع رسانی نشده است وهمت وتلاش مضاعفی رامی طلبد که عملکرد دانشگاه به نحومطلوب معرفی گردد .
رئیس منطقه 12 افزود : در دنیای شتاب ودریافت اطلاعات ، فعالیت دانشگاه آزاداسلامی درکلیه زمینه ها باید آنلاین ، پویا وکارآمد وپاسخگویی مخاطبین باشد وسایت های اطلاع رسانی دانشگاه باید ارتقاء یابد چون اطلاع رسانی سنتی پاسخگوی نیاز مخاطبین در دنیای مجازی نیست و خود راباید با این کاروان هماهنگ کنیم.
وی تصریح نمود :مادر دنیای شهروند الکترونیک ، تجارت وبانکداری الکترویک ، آموزش وتحقیقات الکترونیک قرار گرفته ایم وموفقیت های خوبی دربعضی از زمینه هابدست آورده ایم اماکافی نیست وباید گام های خود را به سوی فتح قله های توسعه وپیشرفت واعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی برداریم .
در ادامه سید مهدی حسینی دبیرمنطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت ، دردانشگاه آزاد اسلامی باید کرسی های نظریه پردازی ، طرح های پژوهشی وتحقیقاتی وبرنامه های فرهنگی ، فضای آموزشی ، تجهیزات آزمایشگاهها ، توسعه فضای سبز ، تفریحی ، ورزشی وافزایش اعضای هیات علمی واردوهای سیاحتی وزیارتی باید ارتقاء یابد .
حسینی از افتتاح پروژه های جدید واحد تاکستان ، برگزاری یادمان شهدا ، بویژه شهدای گمنام در واحد کرج وبرگزاری جشن دانش آموختگان ومحفل انس با قرآن در واحد رودهن واجرای مراسم دهه فاطمه (س) وهفته گرامیداشت معلم در واحدها ومراکز تشکر نمود .
سپس روسای واحدها ومراکز منطقه 12 به ارائه عملکرد درسال 88 وارتقاء اهداف توسعه درسال جاری ورفع مشکلات موجود پرداختند ودرپایان جلسه از دکترولدآبادی رئیس واحد شهر قدس ،حاج علی اکبری رئیس مرکزشال ، وسید حسین تقوی مدیراداری ومالی منطقه 12 از سوی رئیس منطقه با اهداء لوح ،تقدیربه عمل آمد .