دومین نمایشگاه تخصصی مهندسی زلزله

۲۱ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۱۱۸ اطلاعیه ها
در واحد رودهن برگزار شد
دومین نمایشگاه تخصصی مهندسی زلزله
ایسکانیوز: دومین نمایشگاه تخصصی مهندسی زلزله با هدف اهمیت درس زلزله و مقاوم سازی شهر ها و همچنین آموزش اصول مدیریت بحران در حوادث غیر مترقبه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.
به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" امیر میثم گیاهی معاون برگزاری همایش و استاد دانشگاه ضمن بیان مطلب فوق بیان داشت: انجمن علمی عمران برای دومین بار نمایشگاه تخصصی مهندسی زلزله را با هدف اموزش درس زلزله و مقاوم سازی ساختمان و شهرها و همچنین اموزش اصول مدیریت بحران در حوادث غیر مترقبه در بین دانشجویان واحد رودهن برگزار کرد.
وی گفت: هر ساله بلایای طبیعی همانند زلزله ، سیل، طوفان و آتش سوزی قسمتهای مختلفی از جهان را گرفتار میکند چنین بلای طبیعی علاوه بر آسیب های مستقیم جانی و مالی با بر جای گذاشتن مقادیر بسیار زیادی از آوار در محل های حادثه دیده باعث آلودگی محیط زیست در برخی موارد سد شدن جریان زندگی در مکان های های حادثه دیده می شوند .
وی بیان کرد: کشور ما ایران ، یک کشور حادثه خیز می باشد که بسیاری از بلایای طبیعی در آن به وقوع می پیوندد که نادیده گرفتن مسائل مربوط به از بین بردن و باقیماندن زباله های مربوط به آن شرایط زندگی را برای ساکنان ، دشوار می کند که به همین منظور برای آشنایی بیشتر دانشجویان اقدام به برگزاری این همایش کردیم.
گیاهی در ادامه افزود :در مقاله هایی که در این همایش مطرح شد پس از بررسی انواع بلایای طبیعی و نوع آوار آنها به مسئله آوار زلزله و پاکسازی محل پس از زلزله و دپو کردن مواد زاید پرداخته شده است .
استاد دانشگاه رودهن در ادامه بیان داشت : با توجه به این که ایران یک کشور زلزله خیز است و هر چندی شاهد حوادث ناگواری در گوشه و کنار کشور هستیم ، آنچه که باید بدان توجه نمود این است که تا به حال در کشور ما زلزله شهری بوقوع نپیوسته و تقریبا تمام زلزله های ساختمان های بنایی مواجهه بوده ایم ولی آنچه مشهود است آوار برداری شهری تفاوت چشم گیری با آوار برداری های بعمل آمده در کشور دارد و هم اکنون ما سعی داریم مشکلات آوار برداری در مناطق شهری را حل کنیم و به تربیت افراد متخصص در امر آوار برداری عملی اقداماتی انجام دهیم.
به گزارش ایسکانیوز، گیاهی در پایان از مدیر گروه عمران دکتر حاج قاسم علی و معاون دانشکده رضا اسماعیل آبادی و انجمن عملی عمران و انجمن بتن تقدیر و تشکر کرد.