نایب قهرمانی بسکتبال واحد رودهن

۲۲ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۱۱۶ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: تیم بسکتبال برادران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نایب قهرمان مسابقات قهرمانی منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی شد.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" ؛بهرام صالح نیا رئیس اداره تربیت بدنی واحد رودهن گفت: این مسابقات به میزبانی واحد کرج با شرکت تیم های منطقه 12 (ورامین ،رودهن،کرج،قزوین،فیروزکوه،قم ،شهر قدس،تاکستان و...)برگزار شد.
فینال این دوره بین تیم های کرج و رودهن برگزار گردید که تیم رودهن مقام دوم را کسب کرد و در این دوره کرج به مقام اول ،قزوین به مقام سوم و فیروزکوه به مقام چهارم دست یافتند.
اسامی تیم بسکتبال رودهن یاشار هادی، پوریا کاظمی، سعید مهریار، ایلیا پروین آذر، مجید رضاخرمی فرد، سعید سالاریه، سروش صوفی، امیر به آیین، آرامیک صادقی، حسین بیات، امیر رحمانی به مربیگری داریوش نبوی و سرپرستی بهرام صالح نیا و اسماعیل مرتضوی بودند.

( ۲ )