فصلنامه اندیشه های تازه در واحد رودهن منتشر شد.

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۰۱ کد : ۱۱۱۱ اطلاعیه ها
فصلنامه اندیشه های تازه در واحد رودهن منتشر شد
ایسکانیوز: فصلنامه اندیشه های تازه در علوم تربیتی در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن منتشر شد .
به گزارش روز سه شنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران ایسکانیوز؛در این شماره که با صاحب امتیازی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن و مدیر مسئولی دکتر فتاح ناظم می باشد مطالبی از قبیل :یادگیری سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی،بررسی رابطه جو سازمانی با سبک مدیریت و آثار آن بر معلمان مدارس ابتدایی ،تاثیر اموزش مهارت های برقراری ارتباط موثر بر افزایش عزت نفس و کاهش کم رویی معلولان جسمی –حرکتی استان تهران ،مطالعه جهت گیری کنترل شاگرد در میان مدیران و معلمان و رابطه آن با رفتنار انضباطی دانش آموزان در مدارس راهنمایی استان سمنان ،مقایسه نظرات مدیران و دبیران مدارس متوسط شهرستان لار درباره ویژگی های مدیران اثر بخش ،بررسی عوامل موثر بر میزان گرایش اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به انجام فعالیت های علمی – پژوهشی ،بررسی رابطه بین مشارکت کارکنان و سلامت سازمانی دبیرستان های پسرانه دولتی شهر تهران ،میزان آگاهی معلمان دوره راهنمایی و متوسط از مبانی برنامه ریزی درسی و اصول یادگیری نوشته دکتر فتاح ناظم .
دکتر سیف اله بهاری سردبیر فصلنامه اندیشه به خبرنگار آفرینش گفت :خدای را سپاس می گویم که شماره 12 فصلنامه اندیشه های تازه در علوم تربیتی همانند شماره های قبل با موفقیت منتشر شد .بی گمان عنایت بیش از حد پروردگار و کوشش های بیدریغ نویسندگان مقاله ها و احساس مسئولیت آنان و نیز زحمات مسئولان فصلنامه و هیات تحریریه در تحقق اهداف علمی – پژوهشی ان و هم چنین اقبال بی نظیر خوانندگان بسی موثر بوده است .بسی جای خوشوقتی است که با نشر شماره مجله ،مقاله هایی در اختیار خواندگان قرار می گیرد که سرشار از ایده های نو و تجربه های به روز و کاربردی است .البته و صد البته موفقیت هر اثر و نوشته ای در گروه نقد ارباب نظر است .موجب نهایت خرسندی است اگر کمبود وضعفی در محتوا و قالب و روش کار مشاهده شود به مسئولان مجله یادآوری تا نسبت به اصلاح و رفع عیب و اشکال مبادرت شود .