شرکت 45% دانشگاه های دولتی و 55% دانشگاه های آزاد اسلامی در مسابقات بتن

۰۴ مهر ۱۳۸۹ | ۱۵:۱۵ کد : ۱۱۰۰ اطلاعیه ها
دکتر وزیری در همایش مسابقات بتن در واحد رودهن :

شرکت 45% دانشگاه های دولتی و 55% دانشگاه های آزاد اسلامی در مسابقات بتن

یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نهادی که در حال حاضر نیمی از دانشجویان کشور در آن مشغول به تحصیل هستند حمایت و هدایت از آنها در عرصه رقابت های کشوری و جهانی است و در این راستا بدون تحمیل هیچگونه هزینه ای به هزینه های دولت بودجه ی مصوبه ای نیز برای این منظور در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار آنا ؛ دکتر وزیری گفت : سیاست های کاملا روشن و سریع دکتر جاسبی و دکتر رهنمای رودپشتی بر پایه ی فراهم کردن زمینه ی لازم جهت اعتلا، رشد، پویایی و بالندگی این دانشجویان استوار شده است و در این مسیر نیز بی هیچ منتی دانشجویان سرافراز و معاونت های پژوهشی برنامه های خود را سازماندهی کرده و در همکاری با انجمن های علمی و مطرح کشور امکانات لازم را جهت رقابت سالم و با نشاط دانشجویان در رده های مختلف فراهم آورده است.

وی گفت : دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، امسال در همکاری با انجمن بتن به لطف خداوند سبحان توانست در فضای استاندارد و قابل دفاع امکان مسابقه تیم هایی را فراهم کند که حدود 45% آنها از دانشگاه ها و نهادهای دولتی و بقیه از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بود. همانگونه که می دانید آنچه از بیانات مقامات معظم رهبری نیز استنباط می شود کمک به خودباوری و بارور کردن آن در ذهن و عمل دانشجویان است.

معاون پژوهشی واحد رودهن در ادامه گفت : در چنین فضایی شرایطی فراهم می شود تا دانشجویان بتوانند اندوخته های نظری خود را عینیت بخشیده و با تبدیل آن به عمل شرایط حضور خود را در عرصه های کاری نیز تضمین کنند. با اندک نگاهی به سابقه این مسابقات که امسال هشتمین دوره آن در واحد رودهن برگزار شد، می بینیم که بدون استثنا تیم های اول تا سوم جذب بازار کار و شرکت های معتبر شدند. این موضوع با توجه به سوگیری سیاست گذاری کشور در 1404 و محوریت سازندگی و پیشرفت از یکطرف و نقش سازه های بتنی از طرف دیگر می تواند باعث پیشرفت کشور و کشف راه های جدید و کاهش دلبستگی فنی به خارج از کشور باشد.