دانشگاه آزاد اسلامی افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی است

۱۵ آبان ۱۳۹۰ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۱۰ اخبار
 رئیس واحد رودهن گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی است.
دکتر حیدری در مراسم سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن خاطر نشان کرد: پس از تأسیس و راه اندازی واحدهای اولیه دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهایی از جمله تهران، با فاصله زمانی تقریباً یک سال یعنی در 14 آبان 1362، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن شروع به کار کرد.

حیدری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان منبع جوشان علم و دانش و بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان، افتخاری درخشان برای نظام جمهوری اسلامی ایران آفریده است.
حیدری افزود:بهره مندی از جایگاه شایسته در عرصه جنبش نرم افزاری و تولید علم، ایجاد کرسی های نظریه پردازی، توسعه رشته های کاربردی نظیر نانوتکنولوژی،بیوتکنولوژی،IT و پیشقدم شدن درزمینه دستیابی به تکنولوژی جوش هسته ای و تولید آب شیرین از فعالیت های نوین دانشگاه آزاد اسلامی است .
وی خاطر نشان کرد: بیش از 1200 تشکل سیاسی و اجتماعی و صدها انجمن علمی و فرهنگی با فراغ خاطر در دانشگاه آزاد اسلامی آزادانه به فعالیت می پردازنــد و از لحاظ کمی و کیفــی و تعالی جویــی هرروز ارتقاء می یابند.

وی افزود:کسب رتبه برتر در زمینه اقامه نماز در سال جاری برای پنجمین مرتبه توسط دانشگاه آزاد اسلامی در بین تمام دستگاه ها و سازمان ها و همچنین برپایی مسابقات و محافل قرآن و عترت طی سال های گذشته همواره در رتبه نخست قرار داشته است .
وی گفت: توفیقات مداوم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های ورزشی که کوله باری از افتخارات را برای کشور به ارمغان آورده اند و رشد چشمگیر مقالات ISIاستادان و دانشجویان در نشریات معتبر بین المللی و حضور آن ها در مجامع آکادمیک و درخشش در مسابقات بین المللی اختراعات و اکتشافات و رقابت های ربوکاپ، احداث بزرگ ترین کتابخانه دانشگاهی کشور، افتخارات درخشانی برای میهن اسلامی مان رقم زده است.

رئیس واحد رودهن گفت: در عرصه بین المللی، عضویت دانشگاه آزاد اسلامی در انجمن بین المللی دانشگاه ها IAU ، عضویت در اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام ISESCO ، و ریاست شورای اجرایی این اتحادیه، عضویت رسمی در انجمن بین المللی رؤسای دانشگاه ها IAUP ، و ... مؤید موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های فراملی است.از سال 1365 تاکنون، در اثر گسترش سریع دانشگاه آزاد اسلامی، روند مهاجرت، افزایش جمعیت، تغییرات اقتصادی ، اجتماعی و نیز ساخت و ساز در این شهر افزایش فوق العاده داشته است و این افزایش همچنان سیر صعودی را طی می کند.
وی در خاتمه افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن پس از پیمودن بیست و هشت سال راه های سخت و پرسنگلاخ معرفت اندوزی و علم آموزی هم اکنون با تکیه بر الطاف الهی و پشتیبانی مردمان فرهیخته میهن بزرگمان سرافراز و پیشتاز بر فراز قلل رفیع رفعت و عزت ایستاده و خدمت به دانش پژوهان و حکمت اندوزان ایران زمین را بزرگ ترین افتخار خود می داند.