واحد رودهن قهرمان مسابقات فوتسال کشوری شد

۰۷ شهریور ۱۳۸۸ | ۱۶:۲۰ کد : ۱۰۹۸ اطلاعیه ها
واحد رودهن قهرمان مسابقات فوتسال کشوری شد
رودهن – خبرگزاری ایسکانیوز: تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مسابقات قهرمانی کشور مقام نخست را کسب کرد.
به گزارش روز شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" بهرام صالح نیا رئیس اداره تربیت بدنی واحد رودهن گفت: تیم فوتسال این واحد دانشگاهی به عنوان نماینده منتخب منطقه 12 دانشگاهی در مسابقات فوتسال مناطق دوازده گانه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور شرکت کرد .
وی افزود: در این دوره از مسابقات به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل آغاز شد و به مدت یک هفته به طول انجامید .
صالح نیا ادامه داد: در این مسابقات 30 بازی صورت گرفت که در روز فینال تیم منتخب منطقه 12 دانشگاهی به پیکار با تیم منتخب منطقه 3 پرداخت و با یک بازی جوانمردانه توانست قهرمان این دوره از مسابقات شود .
وی گفت : در پایان مسابقات تیم فوتسال منطقه 3 مقام دوم و منطقه 11 مقام سوم این پیکار ها را از آن خود نمود .
رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بیان داشت : در این دوره مسابقات مهدی همتی از این واحد دانشگاهی با 12 گل زده به عنوان بهترین بازیکن و آقای گل معرفی شد .
گفتنی است : رضا شرقی مربی تیم منطقه 12 این دوره از مسابقات فوتسال بود که با سرپرستی محمد حیدری در مسابقات قهرمانی کشور دانشگاه آزاد اسلامی شرکت نمود.
همچنین کامران صبوریان ،بابک شکری ،خدایار صادقی ،رضا نگهبان ،علی نگهبان ، شمس علی مومن پور،پیمان تیموری ،جواد بهمنی ،فرهاد عباسی،کوروش حنیفی ،رضا حسین شرقی از جمله بازیکنان شرکت کننده در این تیم بودند.