هشتمین دوره مسابقات دانشجویی بتن در واحد رودهن برگزار شد

۰۴ مهر ۱۳۸۹ | ۱۵:۱۳ کد : ۱۰۹۵ اطلاعیه ها

هشتمین دوره مسابقات دانشجویی بتن در واحد رودهن برگزار شد

هشتمین دوره مسابقات دانشجویی روز بتن با شرکت 185 تیم در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار شد .

به گزارش خبرنگار آنا ؛موسی کلهری دبیر علمی مسابقات اظهار داشت : هشتمین روز از این مسابقات با مساعدت معاونت پژوهشی ارتباط با صنعت در واحد رودهن برگزار شد .

وی گفت :در این مسابقات بیش از 496 نفر دانشجو و مهندس شرکت کردند که در قالب 185 تیم در این مسابقات حاضر شدند که 46 درصد از دانشگاه های سراسری و 54 درصد از دانشگاه آزاد اسلامی بودند .

موسی کلهری ادامه داد : سطح کیفی ومشارکت در این دوره بالا و عالی بود و برای اولین بار در ایران مسابقه بتن مقاومت ویژه اعضای حقوقی با هدف ارتباط نزدیکتر صنعت و دانشگاه برگزار شد به طوری که افراد برتر دوره های قبل در این مسابقات جذب شرکت های صنعتی شدند .

کلهری گفت : این دوره از مسابقات در 5 رشته در سطح کارشناسی شامل 1ـ بتن سبک مقاومت 2ـ جذب آب و مقاومت الکتریکی به طور هم زمان 3ـ سازه محافظ تخم مرغی ، مسابقه سخنرانی علمی 4ـ مسابقه کتبی 5ـ مسابقه پایان نامه برتر در سطح کارشناسی ارشد برگزار شد.

وی گفت : در مسابقه بتن سبک پرمقاومت ، تیم ها پس از تحویل نمونه به تیم داوران و بررسی اولیه ی ظاهر آزمون ها در شکل ، ابعاد ، وزن و چگالی توسط داوران مربوطه ، آزمونه مورد نظر برای تعیین مقاومت و نسبت مقاومت به چگالی توسط جک هیدرولیک خرد می شود تا در مرحله ی نهایی تیم های برتر پس از بررسی وضعیت آزمون های خرد شده از نظر همگنی و یکنواختی ، عدم مصرف الیاف ، چسب ها و لاتکس های آلی و پلیمری ، نوع خمیر سیمان و غیره مشخص شوند .

در مسابقات سازه محافظه تخم مرغی (EPD )سازه های محافظ از نظر ابعاد و وزن مورد بررسی قرار گرفته تا وارد مرحله آزمون شود .

در مرحله انجام آزمون ، قابها ( سازه های محافظ تخم مرغ ) در زیر دستگاه ضربه زن نصب شده و پس از قرار دادن تخم مرغ درموقعیت مورد نظر ، ضربات به کمک جرم تقریبی 8.5 کیلوگرمی آغاز می شود به گونه ای که وزنه مورد نظر از ارتفاع های 1، 1.5 2 2.5 و 3 متری بر روی سازه ها رها شده و نهایتا شش نوبت از ارتفاع 3 متری این حرکت تکرار می شود تا در مرحله نهایی تیم های برتر بر اساس وضعیت قاب های شکسته شده از نظر یکپارچگی ، همگنی ، عدم مصرف و غیره انتخاب شوند.