صعود تیم کوهنوردی آموزشکده سما رودهن به قله آرارات

۰۷ شهریور ۱۳۸۸ | ۱۶:۲۳ کد : ۱۰۹۴ اطلاعیه ها
صعود تیم کوهنوردی آموزشکده سما رودهن به قله آرارات
رودهن-خبرگزاری ایسکانیوز: روابط عمومی آموزشکده سما واحد رودهن از صعود تیم کوهنوردی این واحد به قله آرارات ترکیه خبر داد.
ایرج صادقعلی مسئول روابط عمومی آموزشکده سما روز پنج شنبه در ابن خصوص به خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" گفت: تیم کوهنوردی آموزشکده سما واحد رودهن برای اولین بار توانست با سعی و تلاش بسیار قله 5139 متری آرارات را فتح کند.برای این منظور اعضای تیم این واحد دانشگاهی در روز دوشنبه 20 مرداد ماه سال جاری عازم کشور ترکیه شدند.
مسئول روابط عمومی آموزشکده سما واحد رودهن بیان داشت: در این صعود که به مدت یک هفته به طول انجامید اعضای تیم واحد سما رودهن به همراه 40 تن دیگر از هموطنان عزیزمان توانست به ارتفاعات آرارات دست یابد و پرچم پر افتخار کشورمان را بر فراز این قله به اهتزاز در آورد.
وی شعبان دیوسالار و حسین مهر آبادی را از اعضای تشکیل دهنده این تیم برشمرد و به ایسکانیوز گفت: از ابتدای این صعود تا فتح قله به مدت دو روز و یک شب به طول انجامید و سرانجام کوهنوردان ساعت 7 صبح به قله دست پیدا کردند.
به گزارش ایسکانیوز، پیش از این تیم کوهنوردی واحد با تلاش های خود توانسته بود به ارتفاعات مطرح داخل کشور مانند دماوند، سبلان و ... صعود کند که با دست یابی به فتح قله آرارات ترکیه زمینه های اولیه برای صعود به سایر ارتفاعات بین المللی فراهم خواهد شد.