جذب بودجه های پژوهشی از طریق آزمایشگاه خاک واحد رودهن

۳۰ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۵:۱۴ کد : ۱۰۹ اخبار
معاون پژوهش و فناوری واحد رودهن اعلام کرد: در راستای ترسیم راه موجود در دانشگاه آزاد اسلامی که توسط رییس دانشگاه...
 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاداسلامی رودهن اعلام کرد: در راستای ترسیم راه موجود در دانشگاه آزاد اسلامی که توسط رییس دانشگاه آزاداسلامی و معاون پژوهشی انجام شده، جذب درآمدهای پژوهشی و خدماتی- پژوهشی در راس اقدامات این معاونت قرار گرفته است.
دکتر شهرام وزیری خاطر نشان کرد: حدود یکسال پیش کارشناسی تاسیس و راه اندازی آزمایشگاه های پژوهشی به پایان رسید و بلافاصله فاز اول با راه اندازی آزمایشگاه خاک و فازهای بعدی با آزمایشگاه های پژوهشی لیزر و بیوفوتونیک دنبال می شود.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تصریح کرد : با تاسیس آزمایشگاه پژوهشی خاک، خرید و تجهیز دستگاههای مدرن و به کارگیری کادری با تجربه در مساحتی بیش از 450 متر مربع در 5 بخش آب، خاک، شیمی و حاصلخیزی خاک، تغذیه گیاه و فیزیک خاک، آزمایش های مورد نیاز افراد، نهادها و سازمان ها را با دقت بسیار بالا در رنج ppb و ppm به انجام می رساند. کلیه این آزمایشات با آخرین متدهای نوین استاندارد جهانی زیر نظر متخصصان آب و خاک صورت می پذیرد.
وزیری گفت: مدیریت و پرسنل آزمایشگاه پژوهشی خاک دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن آماده پذیرش و ارایه هر گونه مشاوره در طرح ها، انجام امور آزمایشگاهی و تحقیقاتی و خدماتی است که به سفارش سازمان ها یا شرکت ها انجام می پذیرد.
معاون پژوهشی در پایان افزود: بروشور کامل آزمایشگاه پژوهشی خاک به همراه قیمت هر آزمایش به واحدهای دانشگاهی و مراکز ذیربط ارسال شده است و متقاضیان می توانند جهت هر گونه هماهنگی و اخذ اطلاعات بیشتر مراتب را از طریق ایمیل یا سایت با مدیریت آزمایشگاه پیگیری کنند.