ازدواج دانشجویی سیزده ساله شد.

۳۰ آذر ۱۳۸۸ | ۱۷:۳۷ کد : ۱۰۷۳ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بستری را فراهم آورده که مخاطبان جامع دانشگاهی با فعالیتها و تلاشهایی که در معاونت های مختلف این واحد روی داده آشنا شوند .
دکتر علیرضا چناری معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در گفتگوی روز یکشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛ضمن بیان مطلب فوق افزود : مستندسازی و عینیت دادن به این فضا توسط عکس یکی از رویکردهای فعالیت و در واقع آشکارسازی فعالیت ها می باشد .
وی علت کسب رتبه برتر در سال گذشته را متمرکز داشتن در یک موقعیت و همدل بودن فضای جامع دانشگاهی دانست و گفت: همدل بودن فضای جامع دانشگاهی بین هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه که در جهت پربارسازی فعالیت ها دیده می شود ،باعث به عینیت رسیدن عدالت می شود .
معاون فرهنگی واحد رودهن در خصوص ازدواج دانشجویی اظهار داشت: ازدواج دانشجویی یک سنت ارزشمند است که قریب به 13 سال است که در دانشگاه های کشور برگزار می شود و این مراسم در سال جدید توسط ستاد ازدواج دانشجویی برگزار خواهد شد .
دکتر چناری افزود : متولیان در این عرصه با بسترسازی مناسب و بهره گیری از همه امکانات یک رویکرد جدید در آغاز زندگی برای یک زوج ایجاد می کنند .

**به مناسبت فرارسیدن ماه محرم الحرام برنامه هایی در دهه اول این ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می شود .
به گزارش ایسکانیوز ؛ این برنامه ها شامل : قرائت زیارت عاشورا ،مداحی توسط فراهانی مداح اهل بیت وسخنرانی حجه الاسلام سراج و دکتر چناری معاون پژوهشی ، حجت الاسلام صفری ، دکتر حیدری رئیس واحد رودهن و حجت الاسلام احمدزاده میباشدکه بعد از نماز ظهر و عصر برگزار می شود.