دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش علم نقش بی بدیلی دارد

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۰۷۲ اطلاعیه ها
معاون پژوهشی واحد رودهن:
دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش علم نقش بی بدیلی دارد
ایسکانیوز: دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش کیفیت های مطرح در برنامه خود نقش بی بدیلی در تولید علم دارد و خواهد داشت.
دکتر شهرام وزیری معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در گفتگویی با باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" درخصوص همایش روان درمانی و مشاوره و تاثیر آن در جامعه علمی که اواخر اردیبهشت ماه در واحد رودهن برگزار می شود، خاطر نشان کرد: با نگاهی به تاریخ کتبی در علم می بینیم که موضوع مداخله در رفتارهای نابهنجار و آسیب دیده اعضای اجتماع و افراد از دیرباز در جوامع مختلف وجود داشته است، از آغاز قرن بیستم پیشرفت های قابل توجه و گسترده ای در زمینه روان درمانی و روان پزشکی پدید آمده است، به مرور بیمارستان های روانی مجزا شدند و روشهای درمانی متنوع و از چهارچوب های بیمارستانی به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی ادامه داد: افراد مختلفی در روان درمانی درگیر هستند مانند روان پزشکان، روان درمانگران، مددکاران و از طرفی شیوه ها و رویکرد های مختلفی برای روان درمانی وجود دارد، مانند روشهای تحلیلی، رفتاری، شناختی در این زمینه حتی رویکرد های اجتماعی و فرهنگی به روان درمان داریم که فرد را جزیی از یک سیستم بزرگ روابط به حساب می آورند که تحت تاثیر نیروهای اجتماعی و فرهنگی است، این متخصصان در مداخلات خود مشکل سیستم بالا سری و بزرگتر را در درمان مد نظر قرار می دهند یا رویکردهایی که به نوعی مذهب درمانی به حساب می آیند، بدیهی است چنین همایش هایی می تواند نقش مهمی در طرح و نقد و بسط این اقدام بسیار پراهمیت در جامعه داشته باشد.
وی در پاسخ به این سوال که این همایش که چهارمین سال متوالیست برگزار می شود چه تاثیری در جامعه علمی دارد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش کیفیت های مطرح در برنامه خود نقش بی بدیلی در تولید علم دارد و خواهد داشت، چهار سال طرح موضوع مهمی چون روان درمانی و مطرح کردن آن در سطح جامعه امکان پذیر نیست مگر اینکه ما قطعیت قطب بودن این واحد در روان شناسی را بپذیریم .
وی در مورد اینکه این همایشها تا چه حد می تواند از بار علمی برخوردار باشد و در حل مشکلات راهگشا باشد گفت: برگزاری همایش در دانشگاه آزاد اسلامی یک وظیفه نیست.این همایش پلی است ارتباطی بین جامعه و متخصصان، دانشجویان و اساتید و مراکز درمانی مختلف است و در این راستا می تواند با تاکید بر مسایل بومی نقش به سزایی در حل و فصل مسایل ایفا کند.
وی در مورد نقش دانشگاه در برگزاری چنین همایش مسائل روان درمانی مشاوره گفت: امیدوارم در روز اول همایش بتوانید با انعکاس موضوع خود به اهمیت روان درمانی و تاکید این واحد بر آن صحه بگذارید .من واقعا از شما انتظار دارم نظر متخصصان را در این مورد جویا شوید تا انشاءا... با هم با شناخت نقاط مشکل دار خود هر سال در قامتی ظاهر شویم که زیبنده نام دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی در مورد چگونگی ارزیابی مقلات ارائه شده گفت: بسیار خوب و در سطح فرا علمی، هر چند بهتر است این موضوع توسط ریاست محترم کمیته علمی مطرح شود ولی مفتخرم بگویم که ارسال مقاله و حضور افرادی که جزء چهره های ماندگار مشاوره و ران شناسی بوده اند نشان دهد که زمان تبدیل این همایش به همایش بین المللی است.