وحدت حوزه و دانشگاه، مایه ترس دشمنان انقلاب اسلامی

۲۹ آذر ۱۳۸۹ | ۱۲:۱۶ کد : ۱۰۶۴ اطلاعیه ها
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری:

وحدت حوزه و دانشگاه، مایه ترس دشمنان انقلاب اسلامی

حجت الاسلام سراج به مناسبت سالروز شهادت حجت الاسلام دکتر مفتح که به روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده، حوزه و دانشگاه را به عنوان اصلی ترین عناصر محوری و سرنوشت ساز در جامعه اسلامی ایران خواند.
به گزارش خبرنگار آنا؛ حجت الاسلام سراج گفت: از زمانی که دشمنان این مرز و بوم به تأثیر فوق العاده این دو قشر در سرنوشت کشور پی بردند، نقشه های شوم و خطرناکی را برای جدا نمودن آنان از یکدیگر پی ریزی نمودند.آنها تلاش کردند به حوزویان وانمود کنند که دانشگاهیان ضد دین هستند و به دانشگاهیان وانمود کنند که حوزویان متحجرند.آنها برای اجرای نقشه های خود از عوامل داخلی و خارجی خود استفاده کرده و حتی هزینه های زیادی را برای این امر اختصاص دادند و البته در مقاطعی به نتایجی دست یافتند.

وی افزود: اگرچه آگاهی موجود در این دو قشر مانع تفرق کامل آنان از یکدیگر شد و با پیروزی انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام راحل (ره) و اکنون روشنگری های بسیار شفاف و عالمانه مقام معظم رهبری ما هر روز شاهد نزدیکتر شدن این دو قشر فرهیخته به یکدیگر هستیم.

حجت الاسلام سراج در پایان مطالب خود اظهار امیدواری کرد به لطف و یاری خدای متعال و با اتحاد اقشار مختلف مردم به ویژه اتحاد حوزه و دانشگاه، شاهد پیشرفت ها و پیروزی های بیشتر برای میهن اسلامی خود باشیم.