روز مباهله حقانیت اسلام بر دیگر ادیان است

۲۸ آذر ۱۳۸۸ | ۱۴:۳۷ کد : ۱۰۵۹ اطلاعیه ها

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن
روز مباهله حقانیت اسلام بر دیگر ادیان است
ایسکانیوز: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن گفت: روز مباهله روزی است که اسلام بر سایر ادیان پیروز شد.
به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در رابطه با سالروز مباهله پیامبر اسلام (ص) اظهار داشت: روز مباهله روزی است که قرار بود مسیحیان نجران و پیامبر اسلام از نزدیک ترین افراد قبیله خود دعوت نمایند. دعا و نفرین از سوی هر قبیله انجام شود. پیامبر اسلام(ص) در روز مباهله 4 نفر از نزدیکان خود امام علی (ع) ،امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) را حاضر نمود و مسیحیان نجران وقتی این صحنه را مشاهده نمودند صرف نظر نمودند و پیشنهادات پیامبر اسلام را پذیرفتند
.وی افزود: به کلیه ادیان الهی احترام قایل هستیم ولی دین اسلام را کاملترین و آخرین دین الهی می دانیم.
حجت الاسلام سراج در رابطه با مسائل اخیر کشور گفت: ملت ایران باید هوشیار باشند .توطئه های استکبار جهانی به وی‍ژه در 8 سال دفاع مقدس به رهبری بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) الگو برای وحدت نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد.
وی ادامه داد : رمز موفقیت جمهوری اسلامی در طول سه دهه از انقلاب اسلامی وحدت کلمه و اجرای رهنمودهای معمار انقلاب و مقام معظم رهبری بوده است .
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در خصوص جنگ نرم تصریح کرد: جنگ نرم اهداف دشمنان خارجی و داخل می باشد .این اختلافات زیبنده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست، ما باید هوشیار باشیم و وحدت خود را حفظ نماییم .
سراج خاطر نشان کرد: اختلافات آفت یک نظام است و ما در رابطه با خون شهدا ، ایثار گران که الهام گرفته از قرآن و عترت و رهنمودهای بنیان گزار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری وایثارگران ملت شریف ایران می باشد مسئول هستیم ، مسئولین قضایی باید برابر ضوابط اسلامی با اخلالگران برخورد نمایند تا شاهد این مسائل نباشیم.
وی در پایان بیان داشت: در ضمن استادان ،کارکنان و دانشجویان این دانشگاه انزجار خود را از هتک حرمت رهبر کبیر انقلاب اسلامی اعلام می دارند.