همایش ملی نخبگان نواندیش در حوزه تمدن ایران و اسلام

۲۶ دی ۱۳۸۸ | ۱۶:۱۳ کد : ۱۰۴۴ اطلاعیه ها
در واحد رودهن برگزار می شود:
همایش ملی نخبگان نواندیش در حوزه تمدن ایران و اسلام
ایسکانیوز: نخستین همایش ملی در خصوص نخبگان نواندیش در حوزه تمدن ایران و اسلام توسط معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می شود.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" دکتر علیرضا چناری معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اشلامی واحد رودهن اظهار داشت: پس از برگزاری همایش منطقه ای با عنوان حماسه شور حسینی در 2 دیماه سال جاری که با حضور فرهیختگان ،اندیشمندان علمی و استقبال گرم اعضای هیات علمی و دانشجویان از این همایش روبرو شد ،همایش ملی با عنوان " نخبگان نواندیش در حوزه تمدن ایران و اسلام" در روز چهارشنبه 19/12/88 توسط معاونت فرهنگی واحد رودهن برگزار می شود.
وی ادامه داد: هدف اصلی این همایش توسعه دانش افراد جامعه در مورد فرهنگ و تمدن ایران –اسلامی و ارائه الگویی به منظور احیای هویت و تقویت خود باوری است.
دکتر چناری دبیر همایش ضمن استقبال از پذیرش مقاله، آخرین مهلت ارائه مقاله به دبیر خانه همایش را 29 بهمن ماه اعلام کرد و گفت: اندیشمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با اهداف و محورهای همایش به سایت همایش http://hamayesh.riau.ac.ir مراجعه کنند.