دانشجویان کشاورزی نیازمند آموزش بیشتر در این رشته اند.

۱۹ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۵۱ کد : ۱۰۳۸ اطلاعیه ها

رودهن - خبرنگار آفرینش
رشته کشاورزی یک رشته تولید کننده است که جامعه ما همیشه نیازمند پرورش نیروی انسانی متخصص و با تجربه بوده که با استفاده از روش های علمی و تجربی بتواند در این زمینه به تولیدات بیشتر دست یابد.
به گزارش آفرینش، دکتر حامد افشاری مدیرگروه مکانیک ماشین آلات و معاون دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در گفتگو با خبرنگار آفرینش ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: درحال حاضر در دانشکده کشاورزی واحد رودهن رشته های زراعت اصلاح نباتات در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، خاکشناسی در مقطع کارشناسی تولیدات گیاهی در مقطع کارشناسی و کاردانی، اقتصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی، مکانیک ماشین آلات در مقطع کارشناسی دانشجو داریم.
وی گفت: هم اکنون تعداد دانشجویان ما در این دانشکده 1115 نفر می باشد که در امسال 80 نفر در شاخه زراعت و اصلاح نباتات و 70 نفر در اقتصاد کشاورزی و 50 نفر در شاخه خاکشناسی پذیرش دانشجو داشتیم. افشاری در ادامه افزود: فارغ التحصیلان این رشته تصور می کنند بازار کار در این رشته اشباح شده است در صورتی که این حوزه به دلیل سر و کار داشتن با غذای مردم و تامین غذا برای جامعه جا برای ایجاد کار و گسترش آن به صورت خصوصی و غیرخصوصی دارد.
وی درخصوص وظیفه جامعه و دانشگاه نسبت به این رشته تصریح کرد: جامعه و دانشگاه باید افراد را در حوزه کاری خود آموزش و کارآفرینی را در حوزه های مختلف ترویج دهد تا رشته کشاورزی را به سمت عملی شدن سوق دهد.
مدیرگروه مکانیک ماشین آلات در ادامه خاطرنشان کرد: این رشته در حوزه طراحی ماشین ها و تعمیرات ماشین با رشته مکانیک مشابهت زیادی دارد و اصل این رشته طراحی، ابداع و اختراع در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت است.
وی در پایان گفت: دانشکده کشاورزی در این واحد از سال 1362 تاسیس و هم اکنون 30 هیات علمی تمام وقت، 5 مسئول آزمایشگاه زراعت و خاکشناسی محیط زیست و یک کارگاه ماشین های کشاورزی، 3 حلقه چاه عمیق و 2 حلقه سطحی و یک سوله ماشین کشاورزی،2  عدد گلخانه یک 10 متری در محوطه مجتمع و یک 512 متری در مزرعه دانشگاه را دارا است که مساحت این مزرعه 30 هکتار مترمربع می باشد.